The Martin Jetpack: To infinity and beyond – Τώρα έχεις κι εσύ το ατομικό σου αεροπλάνο

Με το πρώτο jetpack που κατασκευάστηκε ποτέ θα γίνεις ένας «μηχανοκίνητος Ίκαρος των αιθέρων» και θα έχεις την ευκαιρία να πετάξεις ψηλά χωρίς να φοβάσαι μη σε κάψει ο ήλιος.

Το Martin Jetpack αποτελεί ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που θα φέρει επανάσταση στον τομέα της μετακίνησης και των οχημάτων. Προφανώς δε χρησιμοποιήθηκε για μαζική παραγωγή και πώληση, αλλά για συγκεκριμένους τομείς. Αν και αρχικά σχεδιαζόταν για τον τομέα της αναψυχής, το πρόγραμμα στράφηκε στην αμυντική βιομηχανία, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και με πολλαπλές εφαρμογές σε κάθε τομέα.

Το

μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται επιτάχυνση για να πάρει μπρος, επομένως δεν έχει ανάγκη από μεγάλους διαδρόμους για να βρει φόρα, είναι εύκολο για να το μάθεις και διαθέτει λειτουργία αυτόματου πιλότου. Έχει κατασκευαστεί για να πετάει σε φυσιολογικές καιρικές συνθήκες γι' αυτό προσοχή, γιατί μπορεί να μην καούν τα φτερά, αλλά κανάς κεραυνός μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο.

Η σχεδίαση του είναι με επίκεντρο τον πιλότο και γι ' αυτό βαλλιστικό αλεξίπτωτο και μηχανισμό επιβράδυνσης της προσγείωσης. Τι να μας πεις κι εσύ ρε Σούπερμαν...γατάκι! 1 από 23 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα