Tο YouPorn αγοράζει το πριγκιπικό sex-tape!

Η γνωστή ιστοσελίδα με τα πορνογραφικά βίντεο προσέφερε επισήμως μια περιουσία στο περιοδικό The Closer για την αγορά φωτογραφιών ή βίντεο με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ που έχει στο συρτάρι του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, ο ιδιοκτήτης του YouPorn.com επικοινώνησε με την Γαλλίδα εκδότρια του περιοδικού και ενημέρωσε πως πληρώνει με λευκή επιταγή για τις πιο πικάντικες φωτογραφίες του διαδόχου του βρετανικού θρόνου και της συζύγου. Κι ακόμα περισσότερα φυσικά εάν υπάρχει βίντεο!

«Αισθανόμαστε πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να δείξουμε αυτό το βίντεο χωρίς να παραβούμε τον νόμο και θα θέλαμε να γνωρίζετε πως έχουμε για εσάς ένα ανοιχτό μπλοκ επιταγών», έγραψε ο Κόρεϊ Πράις στην εκδότρια, Λοράνς Πιό .

Η ίδια ανακοίνωσε χτες ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφίες του Γουίλιαμ και τις Κέιτ Μίντλετον «σε πολύ προσωπικές τους στιγμές» τις οποίες επέλεξε –για λόγους που δεν διευκρινίζει- να μην δημοσιεύσει. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές σε απομονωμένο κάστρο στη Γαλλία και περιφερόταν άνετα στη βεράντα μή γνωρίζοντας ότι ένας παπαράτσι ζούμαρε πάνω τους, από ένα σημείο του δρόμου αρκετά μέτρα μακριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα