Tσίπρας: Κάνεις κρυφά τηλεπωλήσεις – Άδωνις: Θλίβομαι για την κατάντια σου

Κάθε όριο ξεπέρασε η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Άδωνι Γεωργιάδη η οποία μεταφέρθηκε από το πολιτικό στο προσωπικό επίπεδο.

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά

προβλήματα «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας ο οποίος απάντησε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ... πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή ενώ πρόσθεσε πως θλίβεται «με την κατάντια» του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης του πέταξε το γάντι προτείνοντάς του να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εκμυστηρεύθηκε πως του λείπει η παλιά του δουλειά και οι εκποπές του. «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», σημείωσε και κατέληξε λέγοντας πως «το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα