Wise Bar: Η σοφία στα ράφια και η φιλο-σοφία στα ποτά

Όταν ετοιμάζεις έξοδο τις καθημερινές προς Κολωνάκι μεριά, δε μπορείς να πας στα κλασσικά, πολυσύχναστα μέρη, αλλά οφείλεις να σεβαστείς την ανάγκη σου για ένα χαλαρό και ιδιαίτερο μέρος, για after work ποτάκι, είτε για ψαγμένο ραντεβού.

Το Wise Bar είναι μια τέτοια επιλογή, ή για την ακρίβεια η καλύτερη επιλογή στο Κολωνάκι για κάτι τέτοιο, αφού το compact μέγεθός του, που σημαίνει λίγοι και εκλεκτοί, θα σε συναρπάσει.

Στα ράφια του έχει ποιητικές συλλογές και βιβλία φιλοσοφίας,

οπότε οι επισκέψεις σου εκεί δε θα είναι μόνο βραδινές αλλά και το πρωί θα πας για καφέ και το μεσημέρι για σνακ, πάντα με συντροφιά ένα από τα βιβλία του.

Φιλοσοφία δεν έχει μόνο στα ράφια αλλά και στα ποτά-κοκτέιλς του. Φαντασία, ποσότητα, καλή τιμή και καθαρά ποτά είναι to combo του. Το βράδυ θα δοκιμάσεις μερικά πολύ ευφάνταστα κοκτέιλς, όπως το Dream's Path με τζίντζερ, ροζ πιπέρι και lime, που προτείνει ανεπιφύλακτα το greece.dailysecret.com και θα φιλοσοφήσεις τα της ζωής μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, σε άνετο κλίμα, σε ένα μαγαζί που θα γίνει το στέκι σου.1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα