«X Factor» ακούμε και δεν το βλέπουμε! Παρουσιαστής και κριτική επιτροπή εν αναμονή υπογραφών

Τηλεοπτικό θέμα που απασχολεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, το «X Factor» βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι ιθύνοντες του Σκαϊ ενώ έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους συντελεστές, φαίνεται ότι κρατούν καλά κρυμμένα μυστικά αφού ούτε επίσημη ανακοίνωση έχει δοθεί ούτε ημερομηνία πρώτης επίσημης.

Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Θοδωρής Μαραντίνης και Τάμτα έχουν συμφωνήσει να καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής ενώ σε ρόλο οικοδεσπότη, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί ο Σάκης Ρουβάς. Η Ευαγγελία

Αραβανή θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage ενώ Γιώργος Λεβέντης και Δημήτρης Λιγνάδης θα κάνουν γκεστ εμφανίσεις ως επίτιμα μέλη.

Και μπορεί όλα αυτά να έχουν «δεθεί» αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν «πέσει». Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις όλης της ομάδας για να προβούν στις τελευταίες αλλαγές του πρότζεκτ και να ξεκινήσουν οι πρόβες.

The post «X Factor» ακούμε και δεν το βλέπουμε! Παρουσιαστής και κριτική επιτροπή εν αναμονή υπογραφών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα