«X Factor»: Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και οι μεγάλες εκπλήξεις του σόου [εικόνες]

«Με τιμή και δόξα», όλοι οι συντελεστές του Σκάι και του «X-Factor» βρέθηκαν σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας για να παρουσιάσουν το νέο πρότζεκτ, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη στην μικρή οθόνη, στα τέλη Μαρτίου.

Στελέχη του καναλιού αλλά και όλοι οι συνεργάτες που θα πάρουν μέρος στο σόου εξέφρασαν τη χαρά αλλά και την ανυπομονησία να ξεκινήσει το τάλεντ σόου, που θα αναδείξει τα καλύτερα ταλέντα της Ελλάδας.

Ο παρουσιαστής,

Σάκης Ρουβάς, μίλησε με χαρά για την επιστροφή του στο πρότζεκτ, αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το σόου. Μέσα μου ήξερα ότι δεν έχει τελειώσει αυτό το σόου για μένα. Είναι χαρά μου και τιμή μου που θα συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο θεωρώ θεατρικό μου μέντορα».

Σημαντική θέση και η κριτική επιτροπή: Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις κορυφαίες λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της, με συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς έλληνες δημιουργούς. Η Τάμτα, η τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει τόσο για τη φωνή της όσο και για την σκηνική της παρουσία, έχοντας μία νίκη από την ομάδα της στο «Χ Factor» της Γεωργίας. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο μοναδικός ροκάς, frontman του αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος Onirama και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο εξαιρετικός μουσικοσυνθέτης που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των σπουδαιότερων καλλιτεχνών, παίρνουν θέση και ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα backstage του σόου θα αναλάβει η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, όπου θα στηρίξει τους υποψήφιους και θα μεταφέρει τον παλμό από τα παρασκήνια. Ιδιαίτερο ρόλο θα έχει ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, επίσης, ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης που ποτέ δεν πίστεψε σε στεγανά και κατηγοριοποιήσεις, με την παρουσία του θα επισφραγίσει την αλλαγή και την εξέλιξη του νέου σόου.

Όσον αφορά στις οντισιόν; Αποκτούν παλμό, με συναυλιακό χαρακτήρα αφού θα γίνονται με live κοινό και μουσική.

Για πρώτη φορά επίσης, στη χώρα μας θα έχουμε μία εντελώς καινούρια διαδικασία casting, το περίφημο chair challenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα άτομα που θα βάλουν τελικά στην ομάδα τους. Έχουν στην διάθεσή τους 4 καρέκλες και 12 άτομα τα οποία τις διεκδικούν.

The post «X Factor»: Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και οι μεγάλες εκπλήξεις του σόου [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα