ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 7 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το προβάδισμα από το εκτός έδρας γκολ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φύγει

με το διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Το ΟΑΚΑ στις 7 το απόγευμα θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς της ΑΕΚ για το παιχνίδι της χρονιάς. Η Ένωση μαθηματικά έχει κατακτήσει την πρώτη θέση και τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Football League και στρέφεται προς τον δεύτερο στόχο της που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετά τα τέσσερα γκολ στην Ερμιονίδα, ενώ υπάρχει φέτος το εξής αξιοσημείωτο: Η ΑΕΚ φέτος σε επίσημα ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο) δεν έχει ούτε μια ήττα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Τραϊανός Δέλλας, θα πάει σε σύστημα 4-2-3-1 και κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστης, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Σοϊλέδης και στο κέντρο της άμυνας ο Τζανετόπουλος και ο Κολοβέτσιος. Στα χαφ ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον. Πιο μπροστά και δεξιά ο Πλατέλλας, αριστερά ο Μπαρμπόσα και ο Μάνταλος πίσω από τον Αραβίδη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός καίγεται για το «διπλό» που θα του δώσει την πρόκριση. Αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα δεν πείθει και ίσως ήρθε η ώρα ο Περέιρα να αποδείξει ορισμένα πράγματα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν μόλις μια νίκη σε ντέρμπι, αυτή του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό. Με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, στο Φάληρο ηττήθηκε, στην Τούμπα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ηττήθηκε με 2-1. Για το Κύπελλο του... έλαχε να αντιμετωπίσει στην φάση των «8» του θεσμού την ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, η ΑΕΚ αγωνίστηκε ως ομάδα Σούπερ Λιγκ, με κατοχή της μπάλας και με το εκτός έδρας γκολ, στην ισοπαλία 1-1 έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα αγωνιστικά, ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός για... δικούς του λόγους τους: Αυλωνίτη και Σαντάνα, ενώ δεν μπορεί να έχει στην διάθεσή του τους: Μήτρογλου και Ομάρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σε ό, τι αφορά το σύστημα ο Πορτογάλος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγιερι. Δεξιά ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Σιόβα. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα είναι ο Κασάμι και ο Μανιάτης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Ντοσεβί, αριστερά ο Αφελάι και πίσω από τον Χάρα ο Τσόρι.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, OTE SPORT 1 HD, Live KoolNews.gr

Συνάντηση κορυφής: ΟΑΚΑ

The post ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ο θάνατος σου η ζωή μου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα