ΑΕΚ για Super League: ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 4-0

06:27 7/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Ένωση έδειξε τα δόντια της στον Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς επιβλήθηκε με 4-0...

Στο φιλικό της ΑΕΚ με την ομάδα της Καλαμαριάς, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε καλή ημέρα και ιδιαίτερα ο Αραβίδης στην επίθεση. Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας, ήθελε να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών.

Μόλις στο 5° λεπτό ο Χρήστος Αραβίδης άνοιξε το σκορ, παίρνοντας το ριμπάουντ από την προσπάθεια του Μπαρμπόσα, η οποία κατέληξε στο δοκάρι. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, από την

πλευρά του έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σκοράρει, όμως μάταια αφού δεν τα κατάφερνε. Στο 11' ο Αραβίδης έγινε δημιουργός, έβγαλε τον Ντούνη απέναντι από τον Βρονταρά κι εκείνος δεν αστόχησε για το 2-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς ήταν ένα και παραπάνω επίπεδα κάτω από την ΑΕΚ και δεν μπορούσε να απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε αλλαγές και άλλαξε όλη την ενδεκάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, συνέχισαν να σκοράρουν και στο 70' ο Ντακόλ ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0 και στο 75' ο Μπρέσεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας (46' Καραγκιολίδης), Γεωργέας (61' Μπακάκης), Πεταυράκης (70' Γροντής), Σαρρής (70' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος(61' Ρόβας), Φαγέ (46' Πλατέλλας), Κορδέρο (61' Σβάρνας), Ντούνης, Ανάκογλου (70' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα(61' Ντακόλ), Αραβίδης (70' Μπρέσεβιτς).

Απόλλων 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Βρονταράς, Μπιτσάκος (77' Σουλίδης), Κατσιαρός (88' Τσεμεκίδης), Δήμου (64' Κιόσε), Ακασού, Ολίσε (64' Κουρούπης), Νατσιόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Ευσταθίου (88' Μέσι), Βαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος(72' Γκέσιος), Τσούτσης (46' Καράμπελας).

The post ΑΕΚ για Super League: ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα