Αεροπορικό ατύχημα στην Ταϋλάνδη με 14 τραυματίες- Το αεροπλάνο χάλασε στην προσγείωση

08:07 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σοβαρό ατύχημα παραλίγο να συμβεί στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, όταν αργά το βράδυ της Κυριακής, ένα αεροσκάφος Airbus 330-300 της Thai Airways υπέστη βλάβη στον μπροστινό τροχό με αποτέλεσμα το ρύγχος του να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό αυτό με εξαίρεση 14 άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση που συνέδεε

την πόλη Γκουανγκτζού της Κίνας με την Μπανγκόκ, μεταφέροντας 288 επιβάτες και έχοντας πλήρωμα ισάριθμο με τον αριθμό των τραυματιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι λόγοι του ατυχήματος βρίσκονται υποδιερεύνηση ενώ το μόνο που έγινε γνωστό είναι η εμφάνιση σπινθήρων στον εξιό τροχό της προσγείωσης κοντά στο ύψος του κινητήρα.

Το αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Μπανγκόκ είναι από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως και άνοιξε της πύλες του μόλις πριν από επτά χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο αερολιμένας εξυπηρετεί 53 εκατομμύρια επιβάτες ανά χρόνο, έχοντας μετατραπεί σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αερολιμένες της Ασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα