Αυτές είναι οι 16χρονες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο [εικόνες]

Πανελλήνια θλίψη έχει προκαλέσει ο άδικος θάνατος τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών οι οποίες έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο.

Οι τέσσερις μαθήτριες της πρώτης τάξης του Λυκείου επέβαιναν στο αυτοκίνητο της μητέρας μίας εξ αυτών προκειμένου να επιστρέψουν στο σπίτι τους μετά από πάρτυ στο οποίο είχαν πάει στην περιοχή. Το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να σκοτωθούν.

Κάτια

Όλοι οι φίλοι των άτυχων

κοριτσιών έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες, κολάζ και βίντεο των κοριτσιών σε μία προσπάθεια να εκφράσουν την λύπη τους για τον άδικο χαμό τους.

Σία

Ένα από τα βίντεο ξεκινά με τα λόγια: «Καλό Ταξίδι Μαρίνα 22/06/ 2013» και έχει τίτλο: «Θα σε θυμόμαστε για πάντα». Οι φωτογραφίες της Μαρίνας συνοδεύονται από τα λόγια αγάπης και οδύνης ενός φίλου της «Μου λείπεις τόσο… να ξέρες πόσο», «όπου και αν βρίσκεσαι να προσέχεις και να προσέχεις και μας…», «θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, θα μας λείψεις»...

Από πίσω παίζει το τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη «Όνειρο ήτανε».

Μαρίνα

Μία άλλη από τις κοπέλες ήταν και η Μαρία-Ειρήνη η οποία είναι και η κόρη της γυναίκας που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Μαρία-Ειρήνη

Η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα ήταν αχώριστές…. Μαζί στο σχολείο, μαζί στις εκδρομές, μαζί στα φροντιστήρια, μαζί στο βόλεϊ, μαζί και στο σχολικό πάρτι που έμελλε να είναι το τελευταίο της ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα