Αυτόν τον δημοσιογράφο αποστόμωσε ο Αβραμόπουλος – Ο Σκοπιανός συνεχίζει τις προσβολές στα social media

11:40 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ακάθεκτος και χωρίς κανέναν δισταγμό συνεχίζει το εθνικιστικό του παραλήρημα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος ο οποίος προσπάθησε να εκθέσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο προκαλώντας τον να σχολιάσει το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κατά την διάρκεια δήλωσής του σε επίσκεψη στην ΠΓΔΜ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μιχαηλίδης

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος των δηλώσεων ο υπουργός Άμυνας φεύγοντας δέχθηκε πιέσεις από τον Σκοπιανό

δημοσιογράφο Σβετίν Τσιλιμάνοφ (Cvetin Chilimanov) να του πει για την «Μακεδονία». Ο Έλληνας υπουργός τον ρώτησε τότε, από πού είναι, και όταν εκείνος του απάντησε «Είμαι Μακεδόνας από την Μακεδονία» με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να του ανταπάντά: «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά;».

Από εκείνη την στιγμή και ύστερα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έχει επιδοθεί σε μία εκστρατεία σπίλωσης και δυσφήμισης του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκίνησε από το YouTube όπου και ανήρτησε ηχογραφημένη την επίμαχη συνομιλία με τον κ. Αβραμόπουλο τιτλοφορώντας την ως: «Dimitris Avramopoulos childish insult to a Macedonian journalist» δηλαδή «Η παιδιάστικη απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε ‘Μακεδόνα’ δημοσιογράφο». Μάλιστα στην περιγραφή του βίντεο γράφει ειρωνικά πως «ο τύπος αυτός μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας».

Στο λογαριασμό του στο Twitter ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επιδίδεται σε ένα ανθελληνικό και εθνικιστικό παραλήρημα. Χαρακτηριστικό είναι πως σχολιάζοντας με άλλον χρήστη το περιστατικό έγραψε πως: «πρέπει να αντιληφθούμε ότι χρειαζόμαστε να περιμένουμε μία νέα γενιά Ελλήνων. Οι οποίοι θα μάθουν ταπεινότητα ως ζητιάνοι της Ευρώπης, πράγμα που θα τους κάνει καλό».

Στην συνέχεια προσπαθώντας να προσελκύσει κόσμο στις δημοσιεύσεις του χρησιμοποιεί το hashtag #malaka και #greece σε μία προσβλητική για τον κ. Αβραμόπουλο φράση (στην οποία και δημοσιεύει το βίντεο). Λέει χαρακτηριστικά: «That #Greece #malaka attitude -> I ask Avramopoulos a legit question, and he answers #Macedonians should speak Greek», εννοώντας: «Αυτή η συμπεριφορά του μαλάκα Έλληνα – Ρώτησα τον Αβραμόπουλο μία λογική ερώτηση και απαντά πως οι ‘Μακεδόνες’ θα έπρεπε να μιλά ελληνικά».

Στην συνέχεια γενικεύοντας την επίθεση κατά του ελληνικού πολιτικού προσωπικού, γράφει: Ξέρει κανείς Έλληνας πολιτικός να ασχολείται με τον Τύπο;

Τέλος δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την άποψη πως η ελληνική κυβέρνηση έχει τοποθετήσει κόσμο προκειμένου να αντιπαρατίθενται μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «ανίκανοι και εξαφανισμένοι, τελείωσε το ωράριο εργασίας τους στην Αθήνα. Πρέπει να είναι κυβερνητικά τρολς».

Keywords
Τυχαία Θέματα