“Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε”

Παρά την ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, όλοι στους Ερυθρολεύκους εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας.

Συνήθως μετά από ήττες επικρατεί προβληματισμός. Το βράδυ όμως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπήρχε αισιοδοξία, παρά την ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Και αυτό επειδή θεωρούσαν όλοι ότι αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση που

πραγματοποίησε η ομάδα φέτος. Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις τους. Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε ότι “παρουσιάσαμε πολύ καλό παιχνίδι, έναν Ολυμπιακό που θέλουμε να βλέπουμε, έτσι να συνεχίσουμε”. 

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. “Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται, είδαμε νέους παίκτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα μάς αδικεί, αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία αν και στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί” είπε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League είχαμε τα αποτελέσματα:

Ντιν. Κιέβου – Ντιν. Ζάγκρεμπ 2-0

Πόρτο – Παρί Σ.Ζ. 1-0

Σάλκε – Μονπελιέ 2-2

Αντερλεχτ -Μάλαγα 0-3

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Μίλαν 2-3

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ 1-1

Αγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Γιουβέντους – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-1

Νόρτζελαντ – Τσέλσι 0-4

Βαλένθια – Λιλ 2-0

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Μπάγερν Μονάχου 3-1

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 0-2

Σπαρτάκ Μόσχας – Σέλτικ 2-3

Κλουζ – Μάντσεστερ Γ. 1-2

Γαλατασαράι – Μπράγκα 0-2

Σήμερα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να δοκιμάσει τη τύχη του στην Ευρώπη. Οι Πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Τότεναμ. Ωστόσο χθες όλοι ασχολήθηκαν με την απομάκρυνση του αρχηγού Κατσουράνη από την ομάδα. Από τη πλευρά του ο Φερέιρα ξεκαθάρισε ότι αγωνιστικά αυτό δεν θα επηρεάσει την ομάδα καθώς “ο Κώστας φέτος είχε λείψει στα 5 από τα 10 ματς της ομάδας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα