Αγαλματάκια του θεού έρωτα και επώνυμες επισκέψεις στη μονή του σκανταλιάρη παπά [βίντεο]

Μπορεί να είναι η μονή της Παναγίας Ευεργέτιδος αλλά ο σκανταλιάρης παπάς έχει τοποθετήσει… αγαλματάκια του θεού έρωτα και έχει δεχτεί επισκέψεις από πολλούς επωνύμους.

Ο πατήρ Ποιμένας που πασχίζει να γίνει τηλεπερσόνα και έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα μετά την παρθενική τηλεοπτική του εμφάνιση στο Κάτι Ψήνεται, είναι πολύ σκανταλιάρικο αγόρι και έχει τοποθετήσει στην εκκλησία αγαλματάκια του θεού έρωτα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα. Το σκηνικό συνθέτουν οι μοντέρνες τοιχογραφίες, τα χρυσά μαχαιροπίρουνα και τα κόκκινα ράσα… γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και ο «Ποιμένας του έρωτα» το ξέρει.

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής τον είχε χαρακτηρίσει σαν «λύκο με ένδυμα προβάτου» και είχε προειδοποιήσει τους πιστούς με σχετική εγκύκλιο, λέγοντας τους «ούτε απ’ έξω να μην περνάτε».

Και γιατί το είπε αυτό; Μα φυσικά ο παπάς έχει τοποθετήσει τα αγαλματάκια δίπλα από την διπλή σύνθεση με μεγάλες γλάστρες και το όλο σκηνικό κυριαρχεί στην είσοδο ενός εκ των κτηρίων της Μονής αποδεικνύοντας ότι ο πατήρ - ερωτιάρης έχει ιερό και όσιο και σέβεται τους υπόλοιπους καλόγερους τοποθετώντας αγαλματάκια.

«Αν είναι να κολαστώ, θέλω μόνο μαζί σου» τραγουδούσε ο πατήρ Ποιμένας με νάζι στο γαλακτομπούρεκο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής Κάτι Ψήνεται ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Για να αποκτήσει η μονή έξτρα γόητρο, ο Ποιμήν Ταλατζής προσέγγισε επωνύμους και ανάρτησε φωτογραφίες στο ιστολόγιο της μονής Μυρελαίου με κάποιος που τον επισκέφθηκαν. Μεταξύ αυτών είναι η Εφη Θώδη, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Αγγελική Δαλιάνη, ο Χρήστος Πλαΐνης αλλά και ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα