Αγκιλέρα: Αυτά είναι τα κιλά μου κι αν σας αρέσει!

Ξέσπασμα της διάσημης τραγουδίστριες σε δισκογραφική, παραγωγούς, μάνατζερ και θαυμαστές που εδώ και χρόνια την πιέζουν να κάνει εξαντλητικές δίαιτες.

«Στο λανσάρισμα του Stripped, το 2002, είχα κουραστεί να προσπαθώ να δείχνω ένα αδύνατο λευκό κορίτσι. Εγώ είμαι από το Εκουαδόρ και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι θέλουν να με περνούν για κοκαλιάρικο, λευκό κορίτσι με μπλε μάτια. Αρκετά πια!», εκρήγνυται η Κριστίνα Αγκιλέρα σε συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό Billboard

με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου της single, YourBody.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξηγεί πώς παλεύει με τα κιλά και τις τέλειες αναλογίες όλα αυτά τα χρόνια ενώ περιγράφει και τη στιγμή που άλλαξε την ζωή της.

«Αμέσως μετά την τουρνέ του Stripped πήγα στα γραφεία της εταιρείας πιο παχουλή, πιο μελαχρινή και με σκουλαρίκια παντού. Ακούστε να δείτε, αυτό δεν ήταν και εύκολο να το καταπιούν –γιατί είχα πραγματικά παχύνει πάρα πολύ- αλλά κι εγώ δεν άντεχα άλλο. Συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση για να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι είχα παχύνει. Μου είπαν ότι η αλλαγή στα κιλά μου επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και πολύς κόσμος που δουλεύει στην εταιρεία θα έμενε άνεργος αφού εγώ δεν θα πουλούσα δίσκους πια επειδή ήμουν χοντρή», λέει γελώντας η Αγκιλέρα η οποία έχει βραβευτεί με πέντε Grammy Awards…

Η τραγουδίστρια παραδέχεται πως τότε επειδή ήταν νέα –στην ηλικία και στην εταιρία- έχασε αμέσως το επιπλέον βάρος αλλά τώρα πια θα ήταν καλύτερα… να μην της ζητήσει κανείς κάτι ανάλογο: «Τώρα που πήγα να μιλήσουμε για το νέο μου CD, Lotus, τους είπα: Δουλεύετε με ένα παχουλό κορίτσι. Καλό είναι να το ξέρετε και να το χωνέψετε. Το κορμί μου δεν βάζει πια κανέναν σε κίνδυνο να χάσει λεφτά. Έχουμε προχωρήσει πια».

Στο νέο της βίντεο κλιπ πάντως κανέναν δεν ενοχλούν τα κιλά της. Ίσα, ίσα…

Keywords
Τυχαία Θέματα