Εξαφανισμένη η Φρόσω Κυριάκου – Τι συμβαίνει με το λογαριασμό της στο Facebook;

11:44 5/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Την Παρασκευή, η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη δήλωσε ότι η κόρη της δεν έχει καμία απολύτως επαφή με το περιβάλλον, με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Τι συμβαίνει όμως με την συνοδηγό του Παντελή Παντελίδη, Φρόσω Κυριάκου; Η 21 ετών κοπέλα φαίνεται πως θέλει να αφήσει μια και καλή πίσω της το τραγικό δυστύχημα που είχαν οι τρεις τους και στέρησε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Μόλις τα στοιχεία των δύο κοριτσιών δόθηκαν στη δημοσιότητα, η αναζήτηση των ονομάτων τους έγινε το νέο trend στο ελληνικό Fecebook. Ενδεικτικό είναι το γεγονός είναι ότι

οι followers της Μυρσίνης αυξήθηκαν κατά περίπου 10.000 (!) και της Φρόσως κατά 6.000. Τα μηνύματα στον τοίχο της Μυρσίνης (ή Μίνας, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της) είναι πολλά και ορατά στο κοινό, μιας και το προφίλ της είναι δημόσιο.

Από την άλλη, η Φρόσω Κυριάκου διατηρούσε ένα πιο «κλειστό» προφίλ με ελάχιστον φωτογραφίες της να είναι ορατές και τον τοίχο της ιδιωτικό. Μέχρι πρότινος, μπορούσε κανείς να την εντοπίσει μέσω των επισημάνσεων του ονόματός της στις φωτογραφίες της Μυρσίνης, κάτι που όμως δεν συμβαίνει πια

Όπως όλα δείχνουν, η 21 ετών Φρόσω δε μπόρεσε να διαχειριστεί την έκταση που πήρε το θέμα και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από ένα τόσο τραγικό συμβάν και αποφάσισε να «εξαφανιστεί» από το Facebook. Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν το κορίτσι απενεργοποίησε τον λογαριασμό του ή αν τον έκανε απόρρητο στο κοινό, φροντίζοντας παράλληλα να αφαιρέσει τις επισημάνσεις του ονόματός του από το προφίλ της Μυρσίνης.

Σίγουρα, τα μηνύματα που δέχτηκε από γνωστούς και μη ήταν πολλά και είναι λογικό να μην της έκαναν καλό σε συναισθηματικό επίπεδο. Το κορίτσι, δεν έχει μιλήσει πουθενά, παρότι πολλοί δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει να την προσεγγίσουν ώστε να τις αποσπάσουν πληροφορίες για το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στην άσφαλτο.

Το προφίλ της στο Instagram, πάντως, δεν έχει απενεργοποιηθεί.

The post Εξαφανισμένη η Φρόσω Κυριάκου – Τι συμβαίνει με το λογαριασμό της στο Facebook; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα