Άγριο ξύλο ανάμεσα στον πρώην και τον νυν της Χάλι Μπέρι!

Τι κι αν ήταν η «Ημέρα Ευχαριστιών»; Ο πρώην και ο νυν άνδρας της Χάλι Μπέρι δεν αντάλλαξαν καμία ευχή, παρά μόνο μερικές γροθιές, για τα μάτια της πανέμορφης ηθοποιού!

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην σύντροφος της σταρ, Γκαμπριέλ Ομπρί, κατέφτασε στο σπίτι της, όπου εκεί βρισκόταν και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, νυν σύντροφος της ηθοποιού. Φυσικά και δεν τον είχε προσκαλέσει κανείς!

Ο 37χρονος σύντροφος της Μπέρι, συνέστησε στον πρώην να σταματήσει να ενοχλεί τη σταρ

και να δώσει τέλος στο δικαστικό αγώνα εναντίον της, για την κηδεμονία της κόρης τους.

Κάπου εκεί άρχισαν τα… γαλλικά, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Οι δύο άνδρες αντάλλασσαν βρισιές στη μητρική τους γλώσσα, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι γροθιές. Ποιος κέρδισε δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά ενδεικτικό της σφοδρότητας του καβγά είναι πως και οι δύο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο Μαρτίνεζ με σπασμένο χέρι και τραύματα στο λαιμό, ενώ ο Ομπρί με σπασμένο πλευρό και τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Ευτυχώς που το… ματς δεν το παρακολούθησε η 4χρονη κόρη της Μπέρι, αφού η μαμά της την πήρε αγκαλιά και την πήγε μέσα στο σπίτι!

Η Χάλι Μπέρι υπέβαλλε μήνυση εναντίον του Ομπρί, στον οποίον απαγορεύτηκε να πλησιάζει εκείνη και την κόρη του σε απόσταση 100 μέτρων, μέχρι της Δεκέμβρη! Η εγγύηση που κλήθηκε να πληρώσει ήταν της τάξης των 20.000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο…

  Gabriel Aubry Leaves Jail
- Watch More
Celebrity Videos
or
Subscribe
Keywords
Τυχαία Θέματα