Αισχρές εκφράσεις στην Βουλή από την Χρυσή Αυγή – Είπαν «πρεζού» την κόρη του Δραγασάκη

Εκφράσεις δίχως προηγούμενο ξεστόμισε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του γενικού γραμματέως του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, στην Βουλή με αφορμή την απαγόρευση συγκεντρώσεων που επεβλήθηκε στο κέντρο και «μπλοκάρει» και την διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες που είχε προγραμματίσει το κόμμα.

Η κόντρα μεταξύ ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και της Χρυσής Αυγής

ξέσπασε από την απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Δένδια και του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, να απαγορευτούν πάσης φύσεως διαδηλώσεις και πορείες στο κέντρο. Η απόφαση αυτή έδωσε ένα αποφασιστικό χτύπημα στην επιχείρηση της Χρυσής Αυγής να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.

Το εθνικιστικό κόμμα εμφανίστηκε στην αρχή να μην κάνει πίσω και όπως δήλωσε η Ελένη Ζαρούλια από το βήμα της Βουλής, περιμένει τον κ. Δένδια να πάει να τους συλλάβει. Η απόφαση χαρακτηρίστηκε από την βουλευτή ως ρατσιστική καθώς ο υπουργός και η ΓΑΔΑ δεν έχει εκδώσει παρόμοιες αποφασεις προκειμένου να εμποδίσει παράνομους μετανάστες να πωλούν παρανόμως τα προϊόντα τους σε πάγκους σε πολλές γειτονιές της Αθήνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».

Η Ελένη Ζαρούλια μιλώντας από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε με αισχρά λόγια εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, αποκαλώντας την κόρη του πρεζού. «Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω», είπε η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Προηγουμένως είχε προηγηθεί έντονος διάλογος μεταξύ των δύο βουλευτών ο οποίος είχε ως εξής:

Ελένη Ζαρούλια: «Καταγγέλλω των παράνομα εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον υπουργό προστασίας των μεταναστών Δένδια και τον πρωθυπουργό που προσπαθούν να εμποδίσουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το καθήκον του. Η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες θα γίνει κανονικά και θα είναι μόνο για Έλληνες. Θα διανείμουμε τόνους κρέατος.

Ιωάννης Δραγασάκης: Κυρία Ζαρούλια να σας επισημάνω ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει διακρίσεις σε Έλληνες και μη

Ελ. Ζαρούλια: Σοβαρά; Εσείς γιατί κάνετε διακρίσεις;

Δραγασάκης: Παραβιάζουν ευθέως το σύνταγμα οι διακρίσεις

Ζαρουλια: Δεν υπάρχει καμία παραβίαση. Που το λέει αυτό. Φέρτε μου το νόμο.

Δραγασάκης: Λέτε εδώ ότι μπορείτε να καταπατάτε το Σύνταγμα;

Ζαρούλια: Δεν είμαστε εμείς οι παράνομοι. Δεν είμαστε κλέφτες. Δεν κάνουμε βίλες και πισίνες

Μετά το τέλος της «πύρινης» ομιλίας της κυρίας Ζαρούλια, ο κ. Δραγασάκης διάβασε τα άρθρα του Συντάγματος που μιλούν για τον σεβασμό και την προστασία του ανθρώπου και εξήγησε ότι με βάση αυτές τις δεσμεύσεις, το Προεδρείο κάνει τις επισημάνσεις σημειώνοντας ότι η παρατήρηση δεν είναι επί του προσωπικού.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος από την Χρυσή Αυγή θέλησε να απαντήσει στον κ. Δραγασάκη λέγοντας πως: «όταν γράφτηκαν τα άρθρα του Συντάγματος δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες για να εισπράξει το σχόλιο του Προέδρου «ο νομοθέτης δεν είχε ιδέα ότι θα εισερχόταν στην Βουλή κόμμα που θα υπονόμευε το Σύνταγμα».

Η Χρυσή Αυγή όπως προαναφέρθηκε εμφανίστηκε ανένδοτη και έτοιμη για σύγκρουση, ωστόσο τελικά έκανε πίσω και ανακοίνωση πως θα πραγματοποιήσει την διανομή τροφίμων στα κεντρικά της γραφεία στον σταθμό Λαρίσης.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).

Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα