Αλέκα Παπαρήγα: Δεν πιστεύουμε στο κοινοβούλιο, μόνο στο σφυροδρέπανο

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση της τέως Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Η κα Παπαρήγα ανέφερε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει παρών στην τροπολογία και δεν θα υπερψηφίσει καθώς δεν επιθυμεί να βοηθήσει ΠΑΣΟΚ

και ΝΔ να ενισχύσουν το νομικό τους οπλοστάσιο.

Μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Αυτό το κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε ούτε ως περιεχόμενο, ούτε ως τρόπο ανάδειξης... ασχέτως που συμπεριφερόμαστε καλά. Δε φοβόμαστε αλλά δεν μπορούμε να εξισώσουμε τα πραξικοπήματα. Οπωσδήποτε δε θέλουμε από την άλλα πλευρά να θεωρηθεί αθώα η Χ.Α. και γι΄ αυτό ψηφίζουμε παρόν! Όμως να μην χαϊδεύουμε τα αυτιά των ψηφοφόρων γιατί ένα μέρος ψήφιζε συνειδητά και ήξερε τι ψήφισε».

«Σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή, που έλεγε μετά τις συλλήψεις ότι είναι διακοσμητικός ο αγκυλωτός σταυρός, εμείς το σφυροδρέπανο το σηκώνουμε ψηλά και με δύναμη, και το πιστεύουμε» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Τέλος δεν δίστασε να επιτεθεί προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ενώ, κατακρίνοντάς τον για τις χθεσινές του δηλώσεις σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την βία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα