Αμετανόητη η Μαράια Κάρεϊ – Διασκέδασε δικτάτορα ξανά και πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια [βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί από την επιλογή της Μαράια Κάρεϊ να τραγουδήσει ξανά σε δικτάτορα λαμβάνοντας ένα εκατομμύριο δολάρια. Το 2008 η Μαράια είχε τραγουδήσει για την οικογένεια Καντάφι και φέτος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. Αλλά δεν φαίνεται να ίδρωσε και πολύ το αυτί της καθώς την περασμένη Κυριακή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό προς τιμής του δικτάτορα της Ανγκόλας, Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος, για δύο ώρες ενώ έλαβε ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Η Mariah Carey φαίνεται ότι θέλει όλο και περισσότερα μετρητά από δικτάτορες», είπε

ο πρόεδρος της Οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Θωρ Χάρβολρσεν , σε ανακοίνωσή του και συμπλήρωσε: «Μόλις πριν από πέντε χρόνια τραγούδησε για την οικογένεια του δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι. Τώρα, από τις πριβέ εμφανίσεις προχωρά σε δημόσιες επιδείξεις υποστήριξης και αξιοπιστίας σε έναν από τους κύριους καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αφρική και από τους πιο διεφθαρμένους τυράννους».

Το σόου της γνωστής τραγουδίστριας, είχε ως σπόνσορα την εταιρεία τηλεφωνίας που ανήκει στην κόρη του δικτάτορα ενώ η ίδια είναι επίσης και η κεφαλή του Ερυθρού Σταυρού της Ανγκόλας.

«Όλο αυτό είναι το θλιβερό θέαμα μιας διεθνούς καλλιτέχνιδας που εξαγοράζεται από ένα αδίστακτο αστυνομικό κράτος για να διασκεδάσει και να συγκαλύψει την κλεπτοκρατία πατέρα και κόρης που έχουν συγκεντρώσει δισεκατομμύρια παράνομου πλούτου, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών της Ανγκόλας ζει με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα», δήλωσε ο Θωρ.

Το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναφέρει ότι η γνωστή τραγουδίστρια είπε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν εδώ την αίθουσα και έχω την τιμή να μοιραστώ αυτό το σόου με τον Πρόεδρο της Ανγκόλας».

Η Μαράια Κάρει δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα