Ανακάλυψαν σοκαριστικό μήνυμα ομολογίας του απαγωγέα του Κλίβελαντ

21:39 9/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ένας Αμερικανός δημοσιογράφος, ο οποίος ανακάλυψε ένα μήνυμα ομολογίας, γραμμένο από τον Αριέλ Κάστρο, τον απαγωγέα και βιαστή των τριών κοριτσιών στο Κλίβελαντ, οι οποίες είχαν απαχθεί πριν από δέκα χρόνια και βρέθηκαν τυχαία πριν από λίγες ημέρες, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του 19 Action News, Εντ Γκάλεκ, εντόπισε ένα αυτοκτονικό μήνυμα ομολογίας του Κάστρο, στο οποίο ο απαγωγέας δικαιολογούσε τις πράξεις που έκανε, αναφέροντας ότι έχει ψυχολογικά

προβλήματα και πως χρειάζεται βοήθεια. Φυσικά, ο Κάστρο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, δεν προέβη ποτέ στο να πάρει την ίδια του τη ζωή.

Όπως έχει μάθει ο Γκάλεκ, στο μήνυμά του ο Κάστρο αναφέρει ότι είναι εθισμένος στο σεξ, και επιπλήττει τις νεαρές κοπέλες, για το γεγονός ότι ήταν «τόσο ηλίθιες» που τον ακολούθησαν στο αυτοκίνητό του. Ο απαγωγέας και βιαστής του Κλίβελαντ μιλάει, επίσης, για ενδοοικογενειακά προβλήματα και πολύ κακή παιδική ηλικία, που λογικά τον οδήγησαν στο να διαμορφώσει τον χαρακτήρα που είχε ως ενήλικας, και τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Όπως αναφέρουν πηγές του 19 Action News, ο Κάστρο δεινοπαθεί στη φυλακή, αφού καθημερινά δέχεται επιθέσεις, τόσο σωματικές όσο και λεκτικές, από άλλους συγκρατούμενούς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα