Αναστέναξε η Χαβάη – Η Κέιτ Άπτον topless στη παραλία [εικόνες]

Ήταν πριν από δύο χρόνια όταν αποφάσιζε να γίνει διάσημη στον χώρο του modeling και το έκανε με τον πλέον επιθετικό (και εντυπωσιακό τρόπο. Δηλαδή άρχισε να φωτογραφίζεται συνέχεια, σε όλα τα περιοδικά, τα social media, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Φωτογραφήθηκε τόσο που πιστέψαμε ότι δεν είχε αφήσει τίποτα στην φαντασία μας και δύσκολα θα μας ενθουσίαζε πλέον. Ωστόσο η Κέιτ Άπτον έχει δείξει ότι ξέρει να κάνει τη διαφορά.

Το 21χρονο sex symbole είχε αποδράσει στην εξωτική Χαβάη πριν από κάτι μήνες και έκανε τις παραλίες να αναστενάξουν. Γιατί, ναι μεν, την έχουμε δει άπειρες φορές με μαγιό και σε σέξι πόζες, αλλά πάντα στο πλαίσιο κάποιες φωτογράφησης. Πάντα επαγγελματικά. Ωστόσο αυτή τη φορά η Κέιτ Άπτον, που πάντα έδειχνε να προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις της και να μην είναι τόσο αποκαλυπτική, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο.

Ίσως να έφταιγε η παραλία, ίσως ο ήλιος, ίσως ο άντρας που βρισκόταν δίπλα της. Ωστόσο δεν δίστασε να μείνει topless στην παραλία, δείχνοντας στον κόσμο και τους φωτογράφους το εκρηκτικό στήθος της. Και μπορεί να άργησαν λίγο οι εικόνες να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο το καλό πράγμα αργεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα