Άνδρας-μυστήριο έξω από το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη πριν τον θάνατό του

Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του μόδιστρου, Μιχάλη Ασλάνη, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε μαζί του πριν το τραγικό συμβάν.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, πολλά είναι τα ερωτηματικά καθώς συνδέεται η παρουσία του συγκεκριμένου άνδρα με την εξαφάνιση της ταυτότητας του σχεδιαστή και πολλών προσωπικών αντικειμένων

του από το διαμέρισμα.

Μέχρι στιγμής, το προσωρινό πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο θάνατός του επήλθε από πνευμονικό οίδημα, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί πλήρως και η αυτοκτονία. Η οριστική αιτία θα βρεθεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με υο δημοσίευμα, άτομα κοντά στον Μιχάλη Ασλάνη, αποκάλυψαν πως λίγο πριν φτάσουν στο διαμέρισμα, αμέσως μόλις μαθεύτηκε η είδηση, είδαν έναν άνδρα, ο οποίος συνεργαζόταν με τον σχεδιαστή, να κινείται στο συγκεκριμένο σημείο. Ενώ δε, οι φήμες οργιάζουν καθώς ο άνδρας αυτός φέρεται να μπήκε στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη, πριν από την Αστυνομία.

Στο δημοσίευμα παράλληλα αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας αφού μπήκε στο διαμέρισμα πριν από τις Αρχές, στην συνέχεια εξαφανίστηκε και από το διαμέρισμα έλειπαν τόσο η ταυτότητα του σχεδιαστή όσο και ορισμένα έγγραφα και προσωπικά του αντικείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα