Αγγελική Ηλιάδη: «Μου λείπει ο άνθρωπός μου»

Το εβδομαδιαίο περιοδικό You βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Πάρι για το single «Όταν όλα θα καίγονται» από την Panik Platinum και οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για όλα.

Συγκεκριμένα, η σέξι τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν είχε περισσότερο χρόνο θα ήθελε και ένα τρίτο παιδί.

«Για το μοναδικό πράγμα που τολμάω να πω ότι είμαι περήφανη –και το νιώθω– είναι για τα δύο αγόρια μου! Τα λατρεύω, είναι η ίδια

μου η ζωή. Αν μπορούσα θα έκανα κάθε χρόνο και ένα (γέλια)! Η ζωή μας είναι πολύ δύσκολη, παλεύουμε καθημερινά κι αν είσαι και γονιός έχεις ένα μόνιμο άγχος να δίνεις το καλύτερο στα παιδιά σου. Με αξίωσε ο Θεός να αποκτήσω δύο! Είμαι ok. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έχω ανάγκη το τραγούδι. Αγαπώ τη δουλειά μου και μου έλειψε πολύ, είναι κομμάτι της ζωής μου... Θέλω να δημιουργήσω, να τραγουδήσω, να μοιραστώ με τον κόσμο και μέσα από αυτό να εκφραστώ και να βγάλω τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι σε αυτό 100%».

Δηλώνει ακόμα ότι ο σύντροφος της κάνει ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα χάνοντας όμορφες στιγμές των παιδιών τους:

«Η οικογένεια είναι η μαμά, ο μπαμπάς και τα παιδιά. Όποιος και να λείπει είναι πολύ σημαντικό. Στην πραγματικότητα, βέβαια, είναι πιο δύσκολο για εκείνον που είναι μακριά, κάνοντας ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα, γιατί δεν είναι σπίτι του, χάνει πολλές όμορφες στιγμές των παιδιών και δεν έχει αυτήν τη θαλπωρή των δικών του! Εγώ από την άλλη είμαι συνηθισμένη, έχοντας ζήσει μόνη αρκετά χρόνια. Βεβαίως, και μου λείπει ο άνθρωπός μου αλλά η δουλειά του είναι αυτή».

Όσο για τον αν σκέφτεται να παντρευτεί σύντομα;

Διαβάστε τη συνέχεια στο ToraTora.gr

The post Αγγελική Ηλιάδη: «Μου λείπει ο άνθρωπός μου» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα