Άνθρωπος-κτήνος στη Κρήτη έδεσε τα πόδια αλόγων και τα άφησε να λιώσουν κάτω από τον ήλιο! [εικόνες]

15:36 4/5/2015 - Πηγή: KoolNews


Αντιμέτωποι με ένα φριχτό θέαμα βρέθηκαν εκδρομείς της Πρωτομαγιάς που επέλεξαν να πάνε στην Κρήτη για να χαλαρώσουν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει το πόσο φιλόζωοι είναι μερικοί «μάγκες» Κρητικοί. Ένας ιδιοκτήτης αλόγων από το νησί, επέλεξε να ξεφορτωθεί τα άλογα που τον ανέχονταν επί χρόνια, αφού πρώτα τα εκμεταλλεύτηκε

στο έπακρο για να του κουβαλούν αντικείμενα, δένοντας τους τα πόδια και αφήνοντας τα μέσα στη μέση του δρόμου προκειμένου να πεθάνουν από ασιτία.

Ο θάνατος τους ήταν μαρτυρικός και χρονοβόρος ενώ κυριολεκτικά έλιωσαν κάτω από τον ήλιο τα κουφάρια τους. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν εκδρομείς την Πρωτομαγιά στο Γιούχτα του Ηρακλείου, στα μισά του δρόμου προς τον Αφέντη Χριστό. Τις φωτογραφίες με το αποτρόπαιο θέαμα δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα inotos.gr.

Το περιστατικό είναι ένα από τα εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά εις βάρος των ζώων και αποδεικνύει ότι όχι μόνο παιδεία δεν υπάρχει σε κάποιους ανθρώπους, αλλά είναι «τέρατα» καθώς επιλέγουν να βασανίσουν ένα ζωντανό πλάσμα προκειμένου να πεθάνει, ή όπως λένε οι ίδιοι να «ψοφήσει».

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Άνθρωπος-κτήνος στη Κρήτη έδεσε τα πόδια αλόγων και τα άφησε να λιώσουν κάτω από τον ήλιο! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα