Αντιτρομοκρατική: Κρίσιμη η μαρτυρία του τέταρτου νεαρού – Εν αναμονή των εγκληματολογικών εργαστηρίων

Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σε ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα, που βρέθηκε στην περιοχή της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, περιμένει η Αντιτρομοκρατική μέχρι το τέλος της ημέρας.

Το βίντεο με τη δολοφονική επίθεση καθώς και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαφυγή των δραστών εξετάζεται καρέ καρέ από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση ακόμη ενός μέλους

της Χ.Α που ήταν παρών την ώρα του συμβάντος αλλά διέφυγε εγκαίρως στο εσωτερικό του κτιρίου.

«Ο εκτελεστής, που φορά καπέλο τζόκεϊ είναι συνεπιβάτης στην μοτοσυκλέτα, ενώ ο οδηγός φοράει κράνος. Σταματούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Λ. Ηρακλείου απέναντι από τα γραφεία. Κατεβαίνει και κινείται προς τους τέσσερις νεαρούς που συζητούν. Ακολουθείται από τον συνεργό του, που οπλοφορεί για να του παρέχει κάλυψη» περιγράφει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο λόγος για τον οποίο ο αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί επιθυμούν να περιμένουν λίγο ώστε ηρεμήσει και στη συνέχεια να τον προσεγγίσουν και να λάβουν τη δική του μαρτυρία. Ο νεαρός φέρεται να δέχθηκε πρώτος τα πυρά του εκτελεστή χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί, οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι βρίσκεται σε σύγχυση και η όποια μαρτυρία του αυτή τη στιγμή δεν θα είχε σοβαρό βαθμό αξιοπιστίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα