Αντώνης Κανάκης: Θυμώνω μόνο με τον εαυτό μου

10:29 7/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα Real News για όσους τον επέκριναν για το ντοκιμαντέρ ου ActionAid, την τηλεόραση, αλλά και τα προσωπικά του όνειρα.

Βρέθηκαν κάποιοι του χώρου που μίλησαν επικριτικά για το ντοκιμαντέρ Immersion. Θύμωσες μαζί τους; Τι είναι αυτό που σε πείραξε περισσότερο;

Καλά αυτό θα έλειπε να μην βρίσκονταν! Κοιτάξτε να δείτε, όταν βιώνεις αυτό που βιώσαμε όταν βρεθήκαμε εκεί και στη συνέχεια εδώ,

μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, αυτή την εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή, αυτούς τους τόνους αγάπης και εκτίμησης για την συγκεκριμένη δουλειά, ο μόνος με τον οποίο μπορώ να θυμώσω, είναι ο ίδιος μου ο εαυτός αν του επιτρέψω να θυμώσει με ένα δύο άτομα, τα οποία έδειξαν μικροψυχία και αδίκησαν μια τέτοια δουλειά. Οπότε ας είναι καλά οι άνθρωποι και ίσως μια μέρα να καταλάβουν.

Τι σε κάνει να κλείνεις την τηλεόραση;

Προτιμώ να μιλήσω για το τι με κάνει να την ανοίγω. Εκτιμώ πολύ και παρακολουθώ όλους όσοι σέβονται τον εαυτό τους και τον τηλεθεατή, φαίνεται να έχουν μια κουλτούρα και μια καλλιέργεια που ξεφεύγει από την υποκουλτούρα που μας επιτίθεται, δεν έχουν και δεν εκπέμπουν αρνητισμό στη κοινωνία. Αυτούς τους εκτιμώ ότι και αν κάνουν.

Νιώθεις ολοκληρωμένος; Τι είναι αυτό που σου λείπει;

Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω ολοκληρωμένος! Έχουμε δρόμο ακόμη…Το τι μου λείπει προτιμώ να μην το μοιραστώ. Για να μείνουμε όμως στο πνεύμα του ντοκιμαντέρ, και μόνο που έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με το αν είμαστε γεμάτοι ή όχι λέει πολλά. Μια χαρά είμαστε.

Γνωρίζω ότι το ραδιόφωνο είναι πολύ σημαντικό στη ζωή σου. Έπειτα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση δεν έχασες τη μαγεία του;

Δεν χάνεται αυτή η μαγεία. Το ραδιόφωνο είναι το πιο ανθρώπινο, ελεύθερο, γαλήνιο μέσο. Η τηλεόραση δεν μπορεί να φθείρει επί της ουσίας τη σχέση που έχω μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα