Απαγωγή- θρίλερ: Τι ζητούν οι δράστες για να απελευθερώσουν τη Θάλεια Χούντα

Έχει ήδη ολοκληρωθεί μία εβδομάδα από τη στιγμή που η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα έπεσε, σύμφωνα μετα όσα έχουν γίνει γνωστά, θύμα απαγωγής της.

Τα ίχνη της αγνοούνται από την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο σύζυγός της ο οποίος ήταν και ο τελετυατίος άνθρωπος που της μίλησε ζει τραγικές στιγμές.

Το χρονικό της απαγωγής

Η Θάλεια Χούντα έφυγε από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, με προορισμό μία επαγγελματική συνάντηση. Αρκετές ώρες αργότερα είχε ραντεβού για φαγητό με τον σύζυγό της, όπου όμως δεν εμφανίσθηκε. Ο ποινικολόγος,

έλαβε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε απαγάγει τη γυναίκα του. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και η Ασφάλεια Αττικής ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Τι ζητούν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», το άτομο που τηλεφώνησε στον κ. Μπούρα δεν ζήτησε λύτρα για να ελευθερώσει τη σύζυγό του. Ζήτησε, όμως, να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών του. Μέχρι και χθες δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δράστης αναφερόταν σε παιδιά του ποινικολόγου από προηγούμενο γάμο του.

Επειδή, λοιπόν, δεν έχουν ζητηθεί χρήματα αλλά και του περίεργου αιτήματος για απόσυρση διεκδίκησης κηδεμονίας, οι έρευνες εστιάζονται στο οικείο περιβάλλον της Θάλειας Χούντα και του Νίκου Μπούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα