Απαντάει στον Καμμένο η Ζωή

00:51 7/9/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σηκώνει το γάντι που της πέταξε ο Πάνος Καμμένος και περνάει στην αντεπίθεση. Σήμερα στις 19:00 στο εντευκτήριο της Βουλής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία μεταξύ άλλων θα απαντήσει και στις κατηγορίες Καμμένου.

Θυμίζουμε

ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ακραίως» για ολιγωρία σε θέματα διαφθοράς, αλλά και για σχέσεις με τον κ. Κάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Καμμένος για την πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου έβαλε νερό στο κρασί της στα ζητήματα της διαφθοράς. Έπρεπε οι υποθέσεις αυτές να είχαν πάει στην ολομέλεια. Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος για την υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην ολομέλεια είναι ένα θέμα.

Μαθαίνω επίσης ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κύριο Κάντα. Εμένα αυτά τα θέματα με ενοχλούν πάρα πολύ γιατί η πρώτη εντολή που πήρε αυτή η Κυβέρνηση είναι να χτυπήσει τη διαφθορά».

The post Απαντάει στον Καμμένο η Ζωή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα