Απειλεί με αγωγές η Ραχήλ Μακρή – Δεν θέλει να ξαναθέσει υποψηφιότητα

08:55 3/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Αηδιασμένη δήλωσε η Ραχήλ Μακρή, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις «βρώμικες επιθέσεις που δέχεται».

Η κ. Μακρή, ανακοίνωσε την επιθυμία της να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για βουλευτής. «Δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο. Είναι όλοι τους βρώμικοι», φέρεται να δηλώνει. Ενώ, για την οριστική απόφαση θα αποφασίσει ο κόσμος που την αγαπά, όπως δηλώνει, «η τελική μου απόφαση θα εξαρτηθεί

από τον κόσμο, που με σταματά στον δρόμο και μου λέει να πολεμήσω».

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η βουλευτής πριν αποχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται προβληματισμένη για το αν θα αντέξει να ξαναθέσει υποψηφιότητα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι ετοιμάζει αγωγές ζητώντας χρηματικές αποζημιώσεις. Έτσι τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν αγωγές ενάντια σε δέκα περίπου βουλευτές, όπως γράφει ο Βηματοδότης, μεταξύ αυτών και στην Φωτεινή Πιπιλή και στον Ιορδάνη Τζαμτζή για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.

Αγωγή ετοιμάζει και για τον βουλευτή Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απόστρατο ανώτατο αξιωματικό Γ. Νταβρή. Εξαιτίας των προσβλητικών σχολίων προς την βουλευτή που έγραψε ο κ. Ντραβρής στο twitter του: «Η εισήγηση στηρίζεται σε μελέτη αριστούχου των ΤΕΙ και περιλαμβάνει χιτώνιο με παραλλαγή παπαγάλου, μίνι φούστα, 12ποντες, δίκοχο και όπλο καλάμι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα