Απίστευτη εφαρμογή από τα ΙΚΕΑ – Φτιάξε το σπίτι σου μέσα από το κινητό! [βίντεο]

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αγοράσουμε ένα έπιπλο και στη συνέχεια να διαπιστώσουμε πως είτε δεν χωρά στο δωμάτιό μας, είτε πως δεν ταιριάζει. Η ΙΚΕΑ έρχεται να δώσει μια πρωτοποριακή λύση!

Με μια νέα εφαρμογή για το κινητό, οι καταναλωτές της ΙΚΕΑ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα έπιπλα στον χώρο τους μέσω της… οθόνης τους. Μοιάζει τρελό ε;

Κι΄ όμως, η λειτουργία

του συγκεκριμένου App (θα «κατεβαίνει» δωρεάν από τις 25 Αυγούστου μέσω του Apple App Store και του Google Play) είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να έχει ένα smartphone και τον κλασικό κατάλογο του καταστήματος: Τοποθετείς τον κατάλογο στο σημείο που θέλεις να βάλεις το νέο έπιπλο. Η κάμερα, σκανάρει τον χώρο και σε συνάρτηση με τις διαστάσεις του καταλόγου, «τοποθετεί» το έπιπλο στην οθόνη σας, δείχνοντας πως θα είναι ο χώρος σε περίπτωση που το αποκτήσετε.

Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε: «Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλούς διαφορετικούς καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες και ό, τι άλλο θέλουν, σε πολλά χρώματα και σχέδια, για να βεβαιωθούν πως ταιριάζουν στον χώρο τους, μέσω της φωτογραφικής μηχανής του κινητού τους».

Φυσικά, η «κίνηση» αυτή δεν έγινε τυχαία από την ΙΚΕΑ: Μέσω έρευνας διαπιστώθηκε πως, τουλάχιστον το 14% των καταναλωτών, έχει αγοράσει λάθος έπιπλο για το σπίτι του, το οποίο στη συνέχεια, είτε το πέταξε είτε το επέστρεψε στο κατάστημα. Παράλληλα, το 70% που συμμετείχαν στην έρευνα δεν ήξερε το μέγεθος του σπιτιού του κάτι που οδηγούσε σε… ακριβά λάθη!

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα