Απίστευτη θεωρία συνομωσίας για τον Τυφώνα Σάντι!

«Ο τυφώνας Σάντι είναι μια απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων»! Αυτό υποστηρίζει ο βραβευμένος μετεωρολόγος Σκοτ Στίβενς και δεν σταματά εκεί.

Τονίζει πως η στρατιωτική τεχνολογία μπορεί πλέον και να παράγει αλλά και να κατευθύνει τυφώνες, όπως τον Σάντι, χάρη στη γεωμηχανική, η οποία σύμφωνα με το examiner χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική» δήλωσε ο μετεωρολόγος, προφητεύοντας μάλιστα και τη «στροφή»

που έκανε ο τυφώνας για να φτάσει στο Νιού Τζέρσι. Η πρόβλεψή του επαληθεύτηκε, αφού το πρωί της Δευτέρας το CBS News μετέδιδε την είδηση πως ο Σάντι επιστρέφει και πάλι στις ανατολικές ακτές!

Ο μετεωρολόγος θεωρεί πως ο Σάντι προκλήθηκε για να ανέβει ο τομέας των κατασκευών σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή», δήλωσε. Και πριν προλάβει να περάσει η ημέρα, το Κογκρέσο ανακοίνωσε πως οι πολιτείες που έχουν υποστεί καταστροφές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα κονδύλια για να αποκαταστήσουν τις ζημιές!

«Χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας», κατέληξε ο μετεωρολόγος ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτά τα μετεωρολογικά όπλα χρησιμοποιούνται από τη δεκαετία του ’60, με σκοπό την ανακατανομή του πλούτου!

Ποιος είναι ο Scott Stevens

Ο Σκοτ Στίβενς είναι βραβευμένος μετεωρολόγος, που έχει εργαστεί για χρόνια στο KPVI News Channel 6 στο Pocatello της πολιτείας του Αϊντάχο.

Άρχισε να μελετάει τις κλιματικές αλλαγές πριν από 10 χρόνια, στο ερευνητικό πλαίσιο του Tom Bearden, του πυρηνικού επιστήμονα δηλαδή, που ισχυρίζεται πως ο καιρός όχι μόνο ελέγχεται αλλά και χειραγωγείται από τον άνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα