Απίστευτο – Η Ριάνα γδύνεται και οι Ιρλανδοί την… ντύνουν! [εικόνες]

Είτε σου αρέσουν τα κομμάτια της, είτε όχι, η ουσία είναι μία: η Ριάνα είναι μια super και σέξι pop star. Και σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Το έχει αποδείξει με τις πωλήσεις των άλμπουμ της, με τις συνεχόμενες επιτυχίες και τις sold out συναυλίες. Όσο για το σέξι; Δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφήσεις της στα περιοδικά ή απλά να μπεις στο Twitter

της και αμέσως θα σου αποκαλυφθεί η καυτή πλευρά της. Και οι περισσότεροι άντρες θα ήθελαν να δουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα την 25χρονη τραγουδίστρια γυμνή.

Η original φωτογραφία της Ριάνα.

Ωστόσο οι Ιρλανδοί φαίνεται να μην ακολουθούν τη μόδα. Και όταν η Ριάνα γδύνεται, εκείνοι την… ντύνουν! Τις τελευταίες μέρες το Δουβλίνο έχει γεμίσει με αφίσες της pop star για την επερχόμενη συναυλία της στην πόλη και η φωτογραφία της είναι αρκετά προκλητικοί. Ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν ένα ρουχαλάκι πάνω της, δείχνοντας την αντίθεσή τους στο «τα δείχνω όλα και γουστάρω» της Ριάνα.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Ιρλανδοί αντιδρούν στα γυμνά της Ριάνα. Το 2011, γύρναγε το video clip του «We Found Love» σε ένα κτήμα στη νότια Ιρλανδία και όταν έμεινε topless, ο ιδιοκτήτης της περιοχής ζήτησε από την star ή να ντυθεί ή να φύγει από τη γη του. Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άντρες.

Ριάνα

Keywords
Τυχαία Θέματα