Απίστευτο: 2.000 παιδιά δηλητηριάστηκαν από ανεγκέφαλους που πούλησαν επίτηδες χαλασμένες καραμέλες!

Σχεδόν 2.000 παιδιά οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία των Φιλιππίνων την Δευτέρα λόγω κατανάλωσης δηλητηριασμένων καραμελών.

Τα συμπτώματα ήταν έντονα, με έμφαση στις στομαχικές διαταραχές, την διάρροια, και τους εμετούς. Σε μερικές περιπτώσεις η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και χρειάστηκε πολλά από τα παιδιά να περάσουν αρκετές ώρες στο νοσοκομείο ώστε να επανέλθουν.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το γρηγορότερο δυνατό τις καραμέλες με γεύση φρούτου που προκάλεσαν όλα αυτά τα προβλήματα. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι το πιθανότερο να έχει γίνει εκ προθέσεως, αν και ακόμα δεν υπάρχουν

κάποια στοιχεία για το ποιοι και πως μπορούσαν να μολύνουν καραμέλες σε τέτοια μεγάλη κλίμακα. Οι καραμέλες πωλήθηκαν έξω από τα σχολεία της πόλης των Φιλιππίνων στα βόρεια της χώρας, ενώ συνελήφθησαν εννέα πωλητές για να εξεταστούν από τις αστυνομικές αρχές.

Ωστόσο η εταιρία κατασκευής δίνει την δική της εκδοχή, καθώς υποστηρίζει ότι οι καραμέλες της μάλλον είχαν ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης και είχαν μολυνθεί με κολοβακτηρίδια και σαλμονέλα. Και υποστηρίζει ότι κάποιοι είχαν αποφασίσει να τις πακετάρουν ξανά, μολύνοντας έτσι χιλιάδες παιδάκια και οδηγώντας τα στα νοσοκομεία.

The post Απίστευτο: 2.000 παιδιά δηλητηριάστηκαν από ανεγκέφαλους που πούλησαν επίτηδες χαλασμένες καραμέλες! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα