Απίστευτο: Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ζει!

Η θρυλική πρωταγωνίστρια με τα σαγηνευτικά βιολετιά μάτια ανασταίνεται μέσα από την εκπληκτική μεταμόρφωση της Λίντσεϊ Λόχαν. Στις σκηνές για την αναβίωση του Κλεοπάτρα η ομοότητα ήταν σχεδόν ανατριχιαστική…

Το άστρο της Λίντσεϊ Λόχαν ανατέλλει ξανά μετά τις ατελείωτες περιπέτειές της με καταχρήσεις και δικαστήρια! Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής Liz and Dick όπου θα υποδυθεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ κάνουν τον γύρο του κόσμου και η ομοιότητά

της με την λαμπερή πρωταγωνίστρια έχει εξιτάρει τόσο τον κόσμο ώστε η προβολή της ταινίας από την καλωδιακή τηλεόραση (25/11) θεωρείται σίγουρο πως θα «σπάσει τα ταμεία»!

Ακόμη και στην αναπαράσταση σκηνών από την Κλεοπάτρα, η εικόνα της Λόχαν στον ρόλο της Τέιλορ όχι μόνο ξενίζει αλλά προκαλεί θαυμασμό.

Η τηλεταινία επικεντρώνεται στον θυελλώδη έρωτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, τον οποίο υποδύεται ο Γκραντ Μπόουερ, και η επιλογή της Λόχαν δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Η 26χρονη ηθοποιός υπήρξε ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» της Τέιλορ, την γνώριζε πολύ καλά, άκουγε τις ιστορίες της ζωής της από την ίδια και την είχε ζήσει σε προσωπικές της στιγμές. Ακόμη και στις σκηνές που η Λόχαν την υποδύεται σε πολύ προχωρημένη ηλικία, η ομοιότητα είναι συγκλονιστική.

«Είμαι φανατική θαυμάστρια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και νιώθω να ταυτίζομαι μαζί της σε πάρα πολλά επίπεδα. Το γεγονός ότι η ζωή μου είναι διαρκώς εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, ότι πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι την πίεση του τι λένε οι άλλοι για μένα και να μπορώ να ζω με δημοσιεύματα που είναι αληθινά και με δημοσιεύματα εντελώς ψεύτικα», δήλωσε η Λόχαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων και πρόσθεσε με νόημα «Προσωπικά την καταλαβαίνω πολύ την Λιζ. Είναι δύσκολο να ζεις τη ζωή σου μπροστά σε όλο τον κόσμο και ο κόσμος μεγαλώνει μαζί σου».

Όλος ο κόσμος μιλάει για την ταινία:

Keywords
Τυχαία Θέματα