Από νωρίς στα βαθιά ο ΠΑΟ

Μετά από μια μέτρια έως κακή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός γνώρισε στην Ισπανία την ήττα από τη Μάλαγα με 2-0 και αρχίζει από νωρίς ο Γολγοθάς.

Το πολύ κακό πρώτο ημίχρ0νό του, αλλά και το φόβο του πλήρωσε ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μάλαγα και τώρα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια σε έξι

μέρες στο ΟΑΚΑ, για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει αυτός τη πρόκριση.

Οι “πράσινοι” μπήκαν “μουδιασμένοι” στο γήπεδο και μέχρι το 34′ είχαν δεχθεί δύο τέρματα. Πρώτα ο Ντεμιγκέλις (17′) και στη συνέχεια ο Ελισέου, κατάφεραν με ευκολία να βρουν τα δίχτυα και έδωσαν από νωρίς τη δυνατότητα στη Μάλαγα να κάνει το παιχνίδι της. Από την άλλη, σε όλο αυτό το διάστημα, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε θεατής του ματς και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς η ομάδα του Φερέιρα, έχασε δύο ευκαιρίες με Φορναρόλι και Τότσε, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε ικανός να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Η Μάλαγα διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα, πίεζε όποτε χρειαζόταν και η λήξη τη βρήκε ικανοποιημένη με αυτό το 2-0 υπέρ της. Τώρα, σε 6 μέρες στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός καλείται όχι απλώς να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά και να ανατρέψει το σκορ, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι μεγαθήριο, αλλά δείχνει πολύ οργανωμένη μέσα στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα