Με χειροπέδες και τσαμπουκάδες έφτασαν στην Ευελπίδων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής [βίντεο & εικόνες]

Ιδιαίτερα νευριασμένοι και βγάζοντας κραυγές βγήκαν από την ΓΑΔΑ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ευελπίδων.

Βγαίνοντας από το αρχηγείο της αστυνομίας ο βουλευτής Νίκος Μίχος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος

φώναξαν: «Περήφανοι για τη Χρυσή Αυγή», ενώ νωρίτερα ο Παναγιώταρος δήλωσε: «Καλό το σόου, να φάτε μνημόνια το βράδυ!» και ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «Δεν λυγίζουμε!». Ο αρχηγός του κόμματος προτού μπει στο αυτοκίνητο έβγαλε μία κραυγή «Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Καλό το σόου; Καλό το σόου; Και το βράδυ να φάτε μνημόνιο!» φώναξε ο Ηλίας Παναγιώταρος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Πιέρρο, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή. Ομάδα 16 εισαγγελέων θα ασκήσουν τη δίωξη κατά των συλληφθέντων βουλευτών.

1 από 33 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φτάνοντας στην Ευελπίδων η Ουρανία Μιχαλολιάκου προσπάθησε να φιλήσει τον πατέρα της με δάκρυα στα μάτια ενώ η σύζυγός του φέρεται να είπε:«Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα