Από τα γήπεδα στη μεγάλη οθόνη – Ποδοσφαιριστές που δοκίμασαν τη τύχη τους στο Χόλιγουντ

17:09 5/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Για 2 δεκαετίες μάγεψε τα γήπεδα όλου του πλανήτη, με τις καταπληκτικές σέντρες του και τα άψογα εκτελεσμένα φάουλ του. Παράλληλα όμως, μάγεψε και τον γυναικείο πληθυσμό, με την εμφάνισή του. Και τώρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο 38χρονος star θα κάνει το πέρασμα στο Χόλιγουντ.

Άλλωστε ως μοντέλο τα έχει καταφέρει μια χαρά. Γιατί να μην δοκιμάσει και την τύχη του στην 7η τέχνη; Όπως και να το κάνεις, ούτε ο πρώτος (και μάλλον

ούτε ο τελευταίος) ποδοσφαιριστής είναι που θέλει να μεταμορφωθεί σε ηθοποιό. Δες ποιοι είναι αυτοί που άφησαν τα γήπεδα για τα μάτια της μεγάλης οθόνης.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Βίνι Τζόουνς

Χωρίς αμφιβολία, ο μοναδικός που μπορεί να πει με σιγουριά ότι τα κατάφερε στη μεγάλη οθόνη είναι ο Τζόουνς. Το κακό παιδί τον Αγγλικών γηπέδων δοκίμασε την τύχη του και μετατράπηκε σε έναν από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, παίζοντας στα φιλμ «Δύο καπνισμένες κάννες», «Snatch», «Mean Machine» και πολλά ακόμα. Φυσικά πάντα στον ρόλο του κακού παιδιού. Αυτό ήξερε, αυτό έκανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα