Από την Καραβάτου στη Χατζηβασιλείου: Οι Θεσσαλονικιές της TV

Με αέρα… βαρδάρη ήρθαν από τη συμπρωτεύουσα και σήκωσαν στο πέρασμά τους τα αθηναϊκά πλατό. Πέντε παρουσιάστριες πρώτης γραμμής, με το θεσσαλονικιότικο ταπεραμέντο τους, έρχονται και τη φετινή σαιζόν να ταράξουν τα νερά της τηλεθέασης

Με γονείς εκπαιδευτικούς, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν το κλασσικό κορίτσι με γαλλικά και πιάνο. Καλή μαθήτρια και ταυτόχρονα, η ψυχή της παρέας, σπούδασε στο ΑΠΘ Γαλλική φιλολογία και έφυγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό. Επιστρέφοντας αποφάσισε με τους καλούς της φίλους, Κλεοπάτρα

Πατλάκη και Δημήτρη Σαράντο, να κυνηγήσουν την τύχη τους στην πρωτεύουσα. Κι επειδή οι τολμηροί πάντα ευνοούνται, το 2003, αναλαμβάνουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στον Alpha, «Πρωινό Κους Κους» με την Κατερίνα Καραβάτου να ηγείται. Ένα χρόνο αργότερα το «Κους Κους», μεταφέρεται το μεσημέρι και συνεχίζει μέχρι το 2011.

Είναι και η χρονιά που στέκεται στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και που φέρνει στον κόσμο τη μονάκριβη της Αέλια. Η προσωπική ευτυχία δεν συνοδεύεται και από την επαγγελματική αφού η συνεργασία της με το σταθμό λήγει άδοξα. Ωστόσο, βρήκε την άκρη της! Την περσινή σαιζόν βρέθηκε στο πλατώ του «Μες στην καλή χαρά» ενώ φέτος μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο στο Ε με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της περσινής σαιζόν, η Παρθένα Τσαπανίδου, όπως είναι το βαφτιστικό της όνομα, έχει μάθει να τραβά τα βλέμματα για τις τηλεοπτικές της μετακινήσεις. Ξεκινώντας σε ηλικία 16 ετών από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες σε ραδιόφωνο, έντυπα και τηλεόραση. Πέρασε από το μεγάλο κανάλι αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή, για να βρεθεί στη ΝΕΤ στο πλευρό της τη Ρίκα Βαγιάννη και στο «Συμβαίνει τώρα» που αργότερα μετακόμισε στο κανάλι του Φαλήρου. Μία πρόταση από το Star ήταν αρκετή για να κάνει το επόμενο βήμα, κι έτσι από πέρσι λέει καλημέρα από τη Νέα Κηφισιά μέσα από την εκπομπή «LIVE U».

Εκτός από την επαγγελματική της πορεία, έντονο ενδιαφέρον έχει και η προσωπική της ζωή για την οποία τηρεί σιγήν ιχθύος. Η 46χρονη παρουσιάστρια έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Ευτύχη Μανωλαράκη, ο οποίος πέθανε όταν εκείνη ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους. Επόμενος σταθμός στη ζωή της ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Νίκο Ιατρού με τον οποίο μάλιστα απαθανατίζεται σε τρυφερά ενσταντανέ.

Από τα θρανία της δημοτικής τηλεόρασης της Θεσσαλονίκης και του Μακεδονία TV ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά για να κατακτήσει τη μικρή οθόνη. Γόνος πλούσιας οικογένειας, γιατρών και πολιτικών στο Κιλκίς, έφυγε για σπουδές στη Μπολόνια. «Κριτικός τέχνης» με πτυχίο εργάστηκε ως θεατρολόγος και ερασιτεχνικά ως μοντέλο για να βρεθεί μπροστά στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Καλημέρα». Το 2006 έκανε βουτιά στα βαθιά και ανέλαβε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας μεσημεριανής ζώνης στο Alter. Το «Πολύ μπλα μπλα» κράτησε παρέα για τέσσερις χρονιές μέχρι που τον Οκτώβριο του 2010, τέσσερις μήνες μετά το γάμο της με το Γιώργο Λιάγκα, αποφάσισε να μετακομίσει στο Mega.

Όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της αφού μαζί με το σύζυγο της έγιναν τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιάζοντας το πρωινό του σταθμού. Η Θεσσαλονικιά με τα ωραία πόδια «απογειώνεται» επαγγελματικά και προσωπικά αφού μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Τον Απρίλιο του 2011 γέννα το Λιάγκα junior και όλα βαίνουν καλώς. Μόνο που εκείνη δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί. Τον Αύγουστο του 2013 σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έσκασε η μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου. Έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της αλλά την καλή τους φίλη Σάσα Σταμάτη, το Σπύρο Σούλη, τη Λάουρα Νάργες και την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έσπασε τα μηχανάκια της Nielsen και τώρα ετοιμάζεται να βγει και πάλι στον αέρα με ίδιο κόνσεπτ και ώρα! Συνταγή εξάλλου που πετυχαίνει, δεν αλλάζει. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το ότι πια είναι μητέρα δύο παιδιών και αυτό της πάει περισσότερο.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Γέννημα, θρέμμα Θεσσαλονικιά, είναι η πιο πρόσφατη άφιξη στο χώρο της αθηναϊκής τηλεόρασης από τη συμπρωτεύουσα. Όπως λέει και η ίδια ο Βαρδάρης την έχει επηρεάσει πολύ, γι’ αυτό και ψαχνόταν συνεχώς από μικρή ηλικία. Μετά από σπουδές στη γυμναστική ακαδημία και δώδεκα χρόνια πρωταθλητισμού στο Taekwon do, ρίχτηκε στο ρινκ της μικρής οθόνης. Το 2008 παρουσίασε νεανική εκπομπή στο «TV 100» ενώ ξεκίνησε να εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Το 2009 άρχισε να γίνεται και ευρέως γνωστή μέσα από το «Κορίτσι για σπίτι» αλλά και από τις αναφορές της Φαίης Σκορδά που ήθελε να την προξενέψει στο Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε προς Κάντζα πλευρά για να συμμετάσχει στην εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» κερδίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις ακόμα και για τα γεωγραφικά της λάθη και κάνοντας πολλούς να την αποκαλούν «Νέα Σκορδά». Ο περασμένος χειμώνας της επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις αφού βρέθηκε στο «Happy day στον Alpha» τρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Την ίδια θέση διατηρεί και φέτος με περισσότερο κέφι και αέρα!

Από τις κυρίες την τηλεόρασης που έχουν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις της AGB, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει κόλλημα μεγάλο με τη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε Νομική και συνεχίζει να κατοικεί μόνιμα στην όμορφη πόλη του Θερμαϊκού. Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης καθώς και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και είχε την αρχισυνταξία και παρουσίαση δημοσιογραφικού μαγκαζίνο. Από το 1991 και για 9 χρόνια εργάστηκε στον Antenna TV, παρουσιάζοντας θέματα και καλεσμένους στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Το 2000 δέχτηκε την πρόταση της ΕΤ3 για αρχισυνταξία και παρουσίαση της καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής «πρωϊνό ΔΡΟΜΟ-λόγιο» και της εβδομαδιαίας «Ε’ Viva» αποκλειστικά με θέματα υγείας, πρόληψης και διατροφής. Από το 2001 έως το 2004 είχε την αρχισυνταξία και παρουσίαση εκπομπών ιατρικού περιεχομένου στην τηλεόραση του ALPHA «Λόγω . . . ζωής» καθώς και με την συμπαρουσίαση με τον Νίκο Χατζηνικολάου του κεντρικού δελτίου ειδήσεων παρουσιάζοντας τα νέα από τη Θεσσαλονίκη. Για δέκατη χρονιά ετοιμάζεται να παρουσιάσει ανθρώπινες ιστορίες μέσα από το «Πάμε πακέτο» ενώ έχει και το δικό της site, «όμορφα μυστικά». Στον ελεύθερο της χρόνο, δείχνει τις επιδόσεις της στο beach volley, εξάλλου υπήρξε αθλήτρια του βόλευ στην ομάδα «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» και περνά χρόνο με τους άντρες της ζωής της, το σύζυγο της, Γιάννη Ακκά και τους δυο γιους της, Χρήστο και Ορφέα.

The post Από την Καραβάτου στη Χατζηβασιλείου: Οι Θεσσαλονικιές της TV appeared first on KoolNews.

Keywords
χατζηβασιλειου, βαξεβανης, φαιη σκορδα, σασα σταματη, παμε πακετο, ΑΠΘ, alpha, θεσσαλονικη, νετ, star, νέα, live, alter, mega, junior, nielsen, άφιξη, καλοκαιρι, happy, agb, antenna, ελλαδα, ετ3, viva, site, beach, volley, νουμερα τηλεθεασης, leslie nielsen, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ρικα βαγιανη, βικυ σταματη, κωστας βαξεβανης, αλλαγη ωρας 2013, λαουρα ναργες, η ζωη ειναι ωραια, τσαπανιδου, αργυρω, βημα, ετ3, κηφισια, μητερα, νετ, ραδιοφωνο, τα νεα, τηλεοραση, τυχη, agb, alpha, antenna, mega, star, άφιξη, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, γαλλικα, γινεται, γονεις, γραφεια, δειχνει, δωδεκα, διδυμο, διδυμες, εγκυος, ευτυχια, εντυπα, εξετασεις, επιτυχια, ερχονται, ετων, εφυγε, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ηλικια, καλημερα, κιλκις, κλεοπατρα, λαθη, λαουρα, μακεδονια, μηνες, μηχανακια, νικο, νομικη, ομαδα, παντα, οθονη, ομορφη, ονομα, παιδι, παρουσιαση, πεθανε, πιανο, πρωινο, ψυχη, πτυχιο, ρολο, σαιζον, συζυγο, σκορδα, συνταγη, χατζηνικολαου, αντρες, αιθρια, beach, junior, κορες, κωστας, μπροστα, nielsen, ποδια, site, της παρεας, θεματα, υγειας, volley, χειμωνας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα