Από το 3% στο 0,2% η Ένωση Κεντρώων αν κάνει το λάθος ο Λεβέντης!

Όρεξη για αστεία είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο καφενείο της βουλής καθώς στην περίπτωση εκλογής Προέδρου φαίνεται ότι η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία.

Πράκτοράς μου άκουσε λοιπόν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από την Στερεά Ελλάδα να δηλώνει έτοιμος να «στολίσει» αρχηγό στις 20 Δεκεμβρίου και να «ξεστολίσει» στις 10 Ιανουαρίου. Βλέπετε, στη Νέα Δημοκρατία

τα φετινά Χριστούγεννα παρακαλάνε τον Αϊ-Βασίλη, να φέρει δώρο αρχηγό…

Στην Ένωση Κεντρώων πάντως, φαίνεται να ξορκίζουν την πιθανότητα ο Αϊ-Βασίλης να φέρει δώρο κανένα υπουργείο. Κάτι τέτοιο θα συμβεί εάν τελικά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αποδεχτεί το σκληρό πρέσινγκ των κυβερνητικών και μπει στην κυβέρνηση.

Πράκτοράς μου άκουσε δυο βουλευτές του κόμματος στο εντευκτήριο να λένε ότι ενδεχόμενη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μπορούσε με μαθηματική ακρίβεια να οδηγήσει το κόμμα από το 3% στο 0,2%. Συμπέρασμα: Πιο βολικά τα πράγματα στα έδρανα της αντιπολίτευσης, ειδικά όταν είσαι κόμμα αντισυστημικό.

Ειδική αποστολή στο σχέδιο προσέλκυσης του Βασίλη Λεβέντη έχει αναλάβει ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκε στην κρατική τηλεόραση για να προλειάνει το έδαφος και να δημιουργήσει κλίμα υπέρ της συμμετοχής της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση.

Αυτό το πρέσινγκ θέλει να αποφύγει ο Βασίλης Λεβέντης γι’ αυτό και όταν τον είδε να πλησιάζει προς το μέρος του στο εντευκτήριο τον απέφυγε αλλάζοντας κατεύθυνση. Το ερώτημα βέβαια είναι το για πόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα κλείνει τα αυτιά του στις κυβερνητικές σειρήνες.

The post Από το 3% στο 0,2% η Ένωση Κεντρώων αν κάνει το λάθος ο Λεβέντης! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα