Από το κακό στο χειρότερο

Δεν φτάνει που τα επαγγελματικά του Dominique Strauss-Kahn έχουν πιάσει πάτο, τώρα τον έδιωξε και η γυναίκα του Anne Sinclair από το σπίτι!

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι ήταν μια γυναίκα με μεγάλη υπομονή, που παράλληλα πίστευε στην αθωότητα του συζύγου της. Τελικά μάλλον αυτή η “υπομονή” αποδείχθηκε σχεδιασμένη, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Και τώρα που η μπόρα πέρασε, η Anne Sinclair έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Dominique Strauss-Kahn.

Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ

και παραλίγο πρόεδρος της Γαλλίας, μετά το σκάνδαλο και τις κατηγορίες βιασμού από μια καμαριέρα του Sofitel, είδε τη ζωή του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και μπορεί το σκάνδαλο να αποδείχθηκε φιάσκο, αλλά στην πορεία πολλές γυναίκες έκαναν καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Και ενώ φαινόταν ότι μόνο η γυναίκα του, Anne Sinclair, θα στεκόταν στο πλευρό του, το Reuters  αποκάλυψε ότι πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια, ενώ το διαζύγιο είναι κοντά. Μάλιστα ο Γαλλικός Τύπος γράφει ότι η Sinclair έβαλε τέλος μετά από 20 χρόνια γάμου “πετώντας έξω από το σπίτι τον Strauss-Kahn ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα