Από τον Άδωνι στην Καινούργιου: Τι ρόλο θα είχαν το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ;

17:50 9/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Ανάσταση είναι μία από τις περιπτώσεις που πολύ θα θέλαμε να περιτριγυριζόμαστε από διάσημα πρόσωπα της σόουμπιζ. Επειδή όμως όλοι τους διασκορπίζονται, προσπαθήσαμε να τους φανταστούμε.

Από τον Στέργιο Πουλερέ

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης θα ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα και θα αποτελούσαν τη συμμορία της γειτονιάς. Θα είχαν εφοδιαστεί όλοι τους με άπειρα δυναμιτάκια και γουρούνες και θα του έδιναν να καταλάβει.

Μαρία Μπεκατώρου

Το παιδί της παπαγαλίας. Η Μαρία ως θεοσεβούμενο

άτομο θα είχε μάθει φαρσί το Ευαγγέλιο και θα το ψιθύριζε ταυτόχρονα με τον παπά. Με ευλαβική πίστη, χέρια σταυρωμένα στο στήθος και κατάνυξη στα μάτια θα ξεσηκωνόταν στο Χριστός Ανέστη όπως τα 8χρονα που ξέρουν απ’ έξω την ιστορία τρίτης δημοτικού.

Κατερίνα Καινούργιου

Σε όλους μας έχει τύχει εκείνη η 45άρα με το μαλλί-φωλιά του κούκου που περιμένεις να πεταχτεί ο Τζακ Νίκολσον, η οποία για κάποιο ανεξήγητο συμπαντικά λόγο στέκεται σε απόσταση σπίθας από την λαμπάδα σου. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει επάξια στην Κατερίνα που θα γυρνούσε κάθε λίγο και λιγάκι για να σου πει «σε παρακαλώ χρυσό μου, πρόσεχε μην κάψεις το μαλλί. Σήμερα πήγα στο κομμωτήριο».

Ελένη Μενεγάκη

Μόλις πριν λίγες μέρες έγινε ξανά μαμά οπότε δεν θα μπορούσε να κάτσει πολύ ώρα όρθια. Έτσι θα έφτανε μαζί με τον Μάκη και τα παιδιά 12 παρά 10 - εννοείται πως θα είχε καπαρωμένη θέση - και στις 12 και 1 θα είχε φύγει για σπίτι ώστε να ξεκινήσει η μάσα.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Στην Υγειά Μας.

Φαίη Σκορδά

Μαζί με Συνατσάκη, Σταμάτη, Μπαρμπαρήγου και άλλες φίλες της θα είχαν αράξει στον καναπέ και θα τσούγκριζαν αυγά βλέποντας - τι άλλο; - το Στην Υγειά Μας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Θα στεκόταν δίπλα στον παπά πριν βγει το Άγιο Φως και με τον παραμικρό θόρυβο θα έπαιρνε το μικρόφωνο και θα ρητόρευε με επιτακτικό τόνο. «Ησυχία εις στο ακροατήριο. Κάντε ησυχία μην κατέβω κάτω και σας αρχίσω στις γρήγορες. Γρηγόρη σταμάτα να ρίχνεις δυναμιτάκια σκατόπαιδο».

Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λιάγκας

Ξύπνημα Κυριακή πρωί στις 9, στήσιμο της σούβλας με τα κάρβουνα και την ένταση της φωτιάς, τοποθέτηση δύο αρνιών και άλλων εδεσμάτων. Μετά από ένα δίωρο θα έβαζαν χέρι στην πετσούλα και θα έσταζε το λίπος από το κάτω χείλος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Από το πρωί θα έχει πάρει στα χέρια του το αυγό που βάζουν στο χριστόψωμο (να ξέρετε είναι το άχαστο αυγό) και θα τσουγκρίζει με όλους. Μόνο όταν τσουγκρίσει με τη Μαίρη Συνατσάκη θα της δώσει το δικό του αυγό και θα πάρει το μελάτο για να χάσει. Όταν δεν τσουγκρίζει θα ζητάει από Μάρκο και Λιάγκα να κάνει μια στροφή το αρνί, αλλά δεν θα τον αφήνουν. «Δημητράκη είσαι μικρός ακόμα για τέτοια».

Μελίνα Ασλανίδου

Στην Υγειά Μας (δίπλα στον Σπύρο Παπαδόπουλο)

Γιώργος Παπαδάκης – Άδωνις Γεωργιάδης…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Από τον Άδωνι στην Καινούργιου: Τι ρόλο θα είχαν το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα