Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

18:38 9/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Αρνητικά ήταν τα μαντάτα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος θα στερηθεί ακόμη δύο ποδοσφαιριστές στα πλέι οφ...

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τον Γιώργο Γεωργιάδη να αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα πλην του γνωστού με

τον τραυματισμό του Κρίστιαν Νομπόα.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκαν οι Γκολάσα και Κωνσταντινίδης, έδειξε θλάση. Ο Ισραηλινός μέσος υπέστη θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο και ο Κωνσταντινίδης στον προσαγωγό. Αυτό σημαίνει πως, αμφότεροι, θα απουσιάσουν από τα πλέι οφ καθώς θα μείνουν εκτός για τέσσερις – πέντε εβδομάδες.

Επίσης και ο Κλάους αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και έχει τεθεί εκτός αποστολής για το ματς και λόγω τιμωρίας με τον Πανιώνιο, όπως επίσης έμειναν οι: Γιακουμής, Μακ, Σαλπιγγίδης, Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης.

The post Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα