Απογοήτευση! Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τους άνδρες

11:10 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε σε ιατρικό περιοδικό σχετικό με την Ουρολογία αποκάλυψε ποια είναι η πιο… επικίνδυνη στάση στο σεξ για τους άνδρες σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Cuatro.com.

Στην επιστημονική αυτή έρευνα συμμετείχαν 44 άνδρες από διαφορετικά νοσοκομεία της πόλης Καμπίνα στην Βραζιλία. Προς έκπληξη πολλών μία στάση την οποία χρησιμοποιούν πολλά ζευγάρια αποδείχτηκε κακή και άκρως επικίνδυνη για τους άνδρες και αυτή είναι όταν η γυναίκα είναι από πάνω. Στη συγκεκριμένη στάση η γυναίκα ρίχνει όλο το βάρος της πάνω στο ανδρικό πέος με αποτέλεσμα μία λάθος κίνηση να αρκεί για να προκαλέσει ρήξη του ανδρικού μορίου!

Σύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των ανδρών που επισκέπτονται τα νοσοκομεία με κατάγματα πέους είπαν πως ο τραυματισμός προκλήθηκε επειδή η σύντροφός τους ήταν από πάνω. Όσο για την «καλύτερη» στάση για τους άνδρες; Είναι η λεγόμενη «ιεραποστολική» και αυτό γιατί όταν ο άνδρας είναι πάνω από την γυναίκα ελέγχει απολύτως την κίνησή του κατά την διάρκεια της διείσδυσης υπολογίζοντας την ταχύτητα και την αποφυγή του πόνου για τον ίδιο.

The post Απογοήτευση! Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τους άνδρες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα