Αποκάλυψη: Είχαν απαγάγει και τέταρτη κοπέλα στο Οχάιο – Δεν ξέρουν που είναι!

21:40 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τους απαγωγείς του Οχάιο, που κρατούσαν στο υπόγειο του σπιτιού τους τρεις κοπέλες για δέκα χρόνια, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τριών, στο κελί, υπήρχε μία ακόμη κοπέλα, η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε!

Η Μισέλ Νάιτ, που έζησε το μαρτύριο των καθημερινών βιασμών από τους απαγωγείς της, προέβη σε αυτή την αποκάλυψη, με αποτέλεσμα οι Αρχές, να ευρύνουν τις έρευνες στους, για να ανακαλύψουν τι συνέβη τελικά και σε εκείνη την κοπέλα.

Η ίδια,

κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την αστυνομία, δήλωσε, πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσες ακριβώς γυναίκες κρατήθηκαν κλειδωμένες στον ίδιο χώρο με εκείνη, γιατί, τις κρατούσαν κλειδωμένες σε διαφορετικά δωμάτια, αναφέρει το Fox News.

Πάντως, διευκρινίζει, πως από τους τρεις υπόπτους, μόνο ο Άριελ Κάστρο, ζούσε στο σπίτι. Ο αδερφός του Πέδρο, κατοικούσε στο σπίτι της μητέρας τους, ενώ, ο μικρότερος αδερφός, Ονίλ, μένει σε σπίτι, σε κοντινή περιοχή, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει διευκρινίσει την ακριβή τοποθεσία.

Η τέταρτη κοπέλα που αναζητείται, ονομάζεται Άσλεϊ Σάμερ, και ήταν 14 χρονών, όταν χάθηκαν τα ίχνη της, στις 6 Ιουλίου του 2007, ενώ βρισκόταν στην ίδια γειτονιά που απήχθησαν και οι δύο από τρεις κοπέλες.

Αρχικά, η αστυνομία θεώρησε πως το κορίτσι το είχε σκάσει από το σπίτι της για να μείνει με τον θείο της, κάτι που είχε υποστηρίξει ότι θα κάνει λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί. Όμως, ένα χρόνο αργότερα, οι Αρχές την ανακηρύξαν και επίσημα ως «Αγνοούμενη ανήλικη», ή ως «Ανήλικη που κρατείται παρά τη θέλησή της». Το 2009, το FBI, είχε εκφράσει τις υποψίες τους πως οι περιπτώσεις εξαφάνισης των τεσσάρων κοριτσιών, μπορεί και να συνδέονται, κάτι που μοιάζει να επιβεβαιώνεται απόλυτα σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα