Αποκάλυψη τώρα: Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει για όλα (μέχρι και για τον χωρισμό της)

07:05 3/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Η Ελισάβετ Σπανού σου διαλύει την «εικόνα» που µπορεί να έχει κάποιος για µια τραγουδίστρια της ποπ. Αφήνει τα «εύκολα» για τους άλλους, σαν να θέλει διαρκώς να δοκιµάζει τα όριά της. Ίσως να είναι εντελώς υποκειµενικό όλο το παραπάνω συµπέρασµα... Αλλά προκαλούµε τον οποιονδήποτε να κάτσει για ένα τετ α τετ µίας ώρας, έχοντάς την απέναντί του, και να ισχυριστεί οτιδήποτε άλλο. Ένα τεστ θα σας πείσει.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουµε; Χτύπησες κάποιο

νέο tattoo;

Κάτι έκανα... (χαµόγελα). Μεγάλωσα ένα ήδη υπάρχον και χτύπησα ακόµη ένα στο αυτάκι µου.

Στο Twitter έχεις µια φράση του Μπέκετ... «Όταν είµαστε µέσα στα σκατά ως το λαιµό, δεν µένει παρά να τραγουδήσουµε». Νιώθεις έτσι; Γιατί;

Γενικά δεν είµαι απαισιόδοξη ή καταστροφολόγος ως άνθρωπος, αλλά θεωρώ πως είµαστε, άλλοι λίγο, άλλοι πιο πολύ, λόγω της οικονοµικής και κοινωνικής κατάστασης «ψιλοσκατά», όπως λέµε. Βρήκα ιδιαίτερα εύστοχη και έξυπνη αυτή τη φράση! Αν είσαι µέχρι το λαιµό πνιγµένος, ε ναι, το πιο θετικό και αισιόδοξο που µπορείς να κάνεις είναι να πεις ένα τραγουδάκι!

Έχεις δηλώσει πως το σεξ δεν είναι προτεραιότητα στις σχέσεις σου. Αλήθεια, το εννοείς; Πες µου πως έγινε παρανόηση...

(Γέλια) Το σεξ σαφώς και έχει πολύ µεγάλη σηµασία, πιστεύω στις σχέσεις όλων, όχι µόνο στις δικές µου! Παρ' όλα αυτά, αν σε µια σχέση έχω βρει την επικοινωνία που χρειάζοµαι, τη σταθερότητα και τη χαρά που θέλω να έχω στη ζωή µου, τότε αν το σεξ δεν είναι ιδανικό δεν θα «χαλάσω» γι' αυτό τη σχέση! Και µιλάµε πάντα για σχέσεις που έχουν διάρκεια ή έχω εγώ τη διάθεση να τις δω πιο «µακροπρόθεσµα». Καταλαβαίνεις...

Έχεις χρησιµοποιήσει ποτέ ως δικαιολογία πως έχεις πονοκέφαλο;

∆εν χρειάζοµαι δικαιολογίες! Αν βαριέµαι λέω απλά «βαριέµαι» και τέλος! Όπως και αν δεν θέλω γενικά, πάλι το λέω!

Η αλήθεια είναι πως την κόβεις την ανάσα µε τις εµφανίσεις σου επί σκηνής... Έχεις νιώσει ποτέ άβολα µε κάποιους πελάτες και πώς αντέδρασες;

∆εν έχω νιώσει άβολα ποτέ επί σκηνής! Το να µε κοιτάξουν «παραπάνω», ε καλό το λες... Ποια γυναίκα θέλει να περνάει απαρατήρητη; Ή δεν κολακεύεται να τη βρίσκουν ελκυστική;

Έχεις χαστουκίσει άνδρα;

Ναι. Αλλά δεν θυµάµαι γιατί. Αλλά έχω φάει κι εγώ. Ούτε που θυµάµαι. (γέλια)

Πώς ήταν η πρώτη φορά που είδες φωτογραφία σου µε σύντροφό σου σε περιοδικό.

Ένιωσα νευρικότητα... Ένταση! Προσπάθησα να µάθω πώς βγήκαν οι φωτογραφίες, από ποιον, τέτοια πράγµατα... ∆εν µου άρεσε! Και δυστυχώς δεν προστατεύτηκα αρκετά και από το να µου συµβεί ξανά.

Πόσες ώρες «χτυπιέσαι» στα γυµναστήρια;

Χτυπιέµαι; Ούτε καν! Τελευταία δε, έχω να κάνω γυµναστική τουλάχιστον 20 µέρες! Και στο γυµναστήριο που πηγαίνω αυτό το διάστηµα, ψιλοβαριέµαι... ∆εν κάνω σχεδόν τίποτα. Αλλά φροντίζω να περπατάω, να τρέχω ή να κολυµπάω και γενικά να κάνω κάποια αερόβια άσκηση 3 µε 4 φορές την εβδοµάδα, για περίπου 40 λεπτά.

Όταν γνωρίσεις κάποιον και σου δηµιουργήσει αρνητική εντύπωση, το δείχνεις;

Κανείς δεν µου κάνει αρνητική εντύπωση στην πρώτη επαφή. Απλά, αν δεν µου αρέσει, φροντίζω να τον αποφεύγω.

Ποιο ήταν το τελευταίο ψέµα που είπες στον εαυτό σου;

∆εν λέω ψέµατα γενικά. ∆υστυχώς δεν µπορώ, γαµώτο! Μου φαίνεται όταν το κάνω. Και λέω «γαµώτο» γιατί θα µπορούσα να έχω αποφύγει διάφορα! Στον εαυτό µου, όπως καταλαβαίνεις, είναι ακόµα πιο δύσκολο να πω!

Ποια φράση έχεις βαρεθεί να ακούς και πότε την άκουσες για τελευταία φορά;

«Κάνε λίγη υποµονή!». Την άκουσα και πριν από λίγες ώρες για κάποιο επαγγελµατικό µου ζήτηµα.

Υπάρχει µια νύχτα που να σου άλλαξε τη ζωή, που να πήρες µια µεγάλη απόφαση που την εφάρµοσες µε το που ξηµέρωσε;

Ναι... Η απόφαση να κάνω ό,τι χρειάζοµαι, αποκλειστικά εγώ, για µένα! Να φροντίζω τον εαυτό µου και να µην περιµένω από άλλους τίποτα, επενδύοντας στο όνοµα της «φιλίας», της «καλής συνεργασίας», του «φιλότιµου» ή του «συναισθηµατισµού»! Ό,τι κάνεις, µόνος σου. Εσύ µπροστά και όποιος θέλει ας βοηθήσει και ας ακολουθήσει µε δική του πρωτοβουλία.

Πότε συνέβη αυτό;

Πριν από ένα χρόνο περίπου.

«Πενθείς» για το χωρισµό σου; Τι συνέβη -αλήθεια- και έγινε σαπουνόπερα η τελευταία σου σχέση;

Ναι. Και γι' αυτό άλλωστε φοράω συνέχεια µαύρα! (γέλια). Αστειεύοµαι... ∆εν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω στο θέµα! Όποιος νοµίζει πως τον απασχολεί και έχει διάθεση και ελεύθερο χρόνο, ας κάτσει να ψάξει το «ιστορικό» της ιστορίας στο διαδίκτυο, από αυτά που έχουν γραφτεί, και ας βγάλει µόνος του τα συµπεράσµατά του.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Έχεις χτυπήσει tattoo το όνοµα συντρόφου σου και στη συνέχεια αναγκάστηκες να το καλύψεις. Έκανε το αντίστοιχο και ο πρώην σου; ∆εν το µάθαµε ποτέ...

∆εν έχω ιδέα! Όποιος ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να τον ρωτήσει! (γέλια)

Πού σε πετυχαίνουµε αυτή την περίοδο;

Μετά τις επιτυχηµένες εµφανίσεις µας στην Αθήνα, το σχήµα του Teatro, µε Βασίλη Καρρά, Πάολα και Παντελή Παντελίδη, µεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι µεγάλη µου τιµή που βρίσκοµαι σε αυτό το σχήµα και πραγµατικά περνάµε υπέροχα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχεις κάνει πετυχηµένες συνεργασίες και έχεις ξεχωρίσει. Τι άλλο να περιµένουµε από σένα;

Αισθάνοµαι πάρα πολύ τυχερή που ένας τόσο σηµαντικός και καταξιωµένος δηµιουργός όπως είναι ο Φοίβος µε εµπιστεύτηκε και µου έγραψε τραγούδια τα οποία µε βοήθησαν, όπως είπες και εσύ, να ξεχωρίσω. Ετοιµάζουµε το νέο τραγούδι και σύντοµα αναµένεται η κυκλοφορία του.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα