Αποθέωση ποδοσφαίρου σε Ντόρτμουντ, Πόλη – Δείτε τα γκολ του Ch.L.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε μια από τις πιο επικές ανατροπές στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μάλαγα και να της κλέψει την πρόκριση μέσα από τα χέρια.

Το γκολ στο 25’ του Χοακίν έδωσε το προβάδισμα στους Ισπανούς και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0) οι Γερμανοί θα έπρεπε να πετύχουν 2 γκολ για να πάρουν

την πρόκριση. Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε στο 40’ και στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ροντέο. Γκέτσε και Ρόις έχαναν τις ευκαιρίες και στο 82’ ο Ελιζέου κατάφερε να «παγώσει» το Βέστφαλεν. Και ενώ όλα «φώναζαν»… Μάλαγα, στο 91′ ο Μάρκο Ρόις με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 έπειτα από φάση διαρκείας, δίνοντας στην ελπίδα μια ευκαιρία ακόμη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φελίπε Σαντάνα κατάφερε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα, αφού ήταν ο σκόρερ μιας επικής ανατροπής.


Dortmund vs Malaga 3:2 MATCH HIGHLIGHTS από footballdaily1

Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Στο φλεγόμενο Αλί Σάμι Γιέν η Βασίλισσα τα βρήκε σκούρα απέναντι στους «διψασμένους» για μια μεγάλη νίκη Τούρκους. Το 3-0 του πρώτου ματς στη Μαδρίτη, άλλωστε, δεν άφηνε και όνειρα πρόκρισης στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να κάνει σαφές πως οι «γκαλάκτικος» δεν πήγαν για τουρισμό στην Πόλη, σκοράροντας στο 7’, το 10ο γκολ στο Champions League για φέτος.

Τα… θαύματα συνέβησαν, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Έμπουε, ισοφάρισε για τη Γαλατά και από τότε ξεκίνησε η αντεπίθεση. Ο Σνάιντερ στο 70′ λυτρώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και η Γαλατά έκανε την ανατροπή, σκοράροντας με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη βραδιά και με “τακουνάκι” από τη μικρή περιοχή έγραψε το 3-1. Στο 92′ μίλησε και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μείωσε στο τελικό 3-2!


Galatasaray vs Real Madrid 3:2 HIGHLIGHTS από footballdaily1

Keywords
Τυχαία Θέματα