Άρχισαν οι διακοπές – Δείτε που και πότε θα κοπεί σήμερα το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα

14:30 3/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Οι πρώτες συνέπειες της απεργίας των εργαζόμενων στη ΔΕΗ είναι ήδη υπαρκτές καθώς έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας τουλάχιστον 13 μονάδες παραγωγής και ως συνέπεια ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας αναγκάστηκε ήδη να προχωρήσει, για τις επόμενες ώρες, σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Στη

σχετική ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ είχε καταστήσει σαφές πως θα δρομολογήσει διακοπές ρεύματος, εφόσον αυτό χρειαστεί. Σε πρώτη φάση ανακοινώθηκε η εκ περιτροπής διακοπή ρεύματος, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, σε Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη, Θεσσαλονίκη αλλά και Αττική.

Στην Αττική μέχρι τις 2 το μεσημέρι προγραμματίζονται διακοπές ρεύματος σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσο, Λαγονήσι, Κιούρκα, Καπανδρίτι, Κάλαμο, Ωρωπό και Οινόφυτα.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι οι διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον μισής έως μίας ώρας σε πρώτη φάση και είναι πιθανό πια να επαναληφθούν και το απόγευμα, (από τις 6 έως τις 10 το βράδυ, ομοίως ώρες μεγάλης αιχμής και φόρτου στο σύστημα. Σε κάθε περίπτωση ουδείς μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει το σύστημα εάν πρώτα δεν δοκιμαστεί στις ώρες της μεγάλης κατανάλωσης.

Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Σε ΑττικήΣε ΘεσσαλονίκηΣε ΠελοπόννησοΣε Κεντρική ΕλλάδαΣε Μακεδονία - Θράκη
Keywords
Τυχαία Θέματα