Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 4-0

Σάκος του μποξ έγινε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, δέχθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το γκολ, στο 42' ο Κλάους αποβλήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος παρέδωσε μαθήματα αντεπιθέσεων στο ντεμπούτο του Νιόπλια και συνέτριψε τον Δικέφαλο με 4-0...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Την 8η του ήττα και 5η εκτός έδρας γνώρισε

ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και απομακρύνθηκε 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και 5 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ να εκκρεμεί. Ο Δικέφαλος του Βορρά υπέστη την πιο βαριά ήττα από καταβολής των αγώνων με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και για δεύτερη φορά φέτος δέχθηκε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, μετά τις 7/12/2014 όταν ηττήθηκε με 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Με Κωστένογλου και Καραγκούνη στο Περιστέρι

Ο βοηθός προπονητή του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής, Νίκος Κωστένογλου, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαιρικών τμημάτων της Εθνικής, Γιώργο Καραγκούνη, έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του... τσεκ των Ελλήνων παικτών, εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά για το EURO 2016 στη Γαλλία. Στο γήπεδο ήταν επίσης ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου και νυν του Ολυμπιακού, Κώστας Γιαννούλης, καθώς επίσης και ο Κώστας Φορτούνης.

Την κατοχή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ είχε και ευκαιρίες για να φτάσει πρώτος στο σκορ. Στο 8' και στο 9' ο Περέιρα δοκίμασε ένα ζευγάρι σουτ, όμως ο Γκουρμπούνοφ δεν ανησύχησε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο εξωφρενικός ρυθμός του ματς έπεσε, ο ΠΑΟΚ έκλεινε τους χώρους και δεν επέτρεπε στον Ατρόμητο να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Από το πουθενά 1-0 και αποβολή

Μια ευκαιρία χρειάζονταν ο Ατρόμητος για να πάρει κεφάλι στο σκορ και την βρήκε έξι λεπτά πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Κυβρακίδης σέντραρε από τα δεξιά, ο Δημούτσος ήταν ολομόναχος και με κεφαλιά που θα ζήλευε ο κάθε επιθετικός στον κόσμο νίκησε τον Ιτάνζ, ο οποίος οριζοντιώθηκε αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το 1-0.

Σα να μην έφτανε το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στο 39', στο 42' έμεινε και με παίκτη λιγότερο καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης, δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη και άφησε την ομάδα του να δώσει τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Δεύτερο χτύπημα από το «αστέρι»

Ο Ατρόμητος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου στο Περιστέρι, έχοντας αβαντάζ και μάλιστα δίπλό. Αφενός είχαν το προβάδισμα του ενός γκολ και αφετέρου έπαιζαν με παίκτη παραπάνω και στο 52' το αβαντάζ έγινε... τριπλό καθώς οι Περιστεριώτες πέτυχαν δεύτερο γκολ και έβαλαν γερά θεμέλια για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μαρσελίνιο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ούμπιδες, ο οποίος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ, με τον σκόρερ να σηκώνει την μπλούζα και στο φανελάκι του να έχει γράψει ένα μήνυμα αφιερωμένο στην αδελφή που που έφυγε από τη ζωή.

Κατοχή ο ΠΑΟΚ, αντεπίθεση ο Ατρόμητος και 4-0

Μετά το δεύτερο γκολ του Ούμπιδες ο ΠΑΟΚ και με παίκτη λιγότερο, προσπάθησε να κάνει ό, τι μπορεί για να ξαναμπεί στο ματς, να μειώσει και να κυνηγήσει την ισοφάριση, αφήνοντας μάλιστα την άμυνα κενή, με τον κίνδυνο των αντεπιθέσεων του Ατρόμητου να είναι υπαρκτός. Στην πρώτη φορά που Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι, όμως δύο λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες έφτασαν στο 3° γκολ. Ο Μπρίτο ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα, άνοιξε την μπάλα στον Κούρο, ο Ιτάνζ απέκρουσε το σουτ, όμως ο Κατσουράνης σε κενό τέρμα τριπλασίασε τα τέρματα για τον Ατρόμητο.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έμοιαζαν χαμένοι έχασαν την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, η μπάλα έφτασε τον Ναπολεόνι που είχε κάνει την κίνηση στα αριστερά, εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο και με εκπληκτικό πλασέ, ανέβασε τον πήχη στο 4-0 και έβαλε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ.

Ονειρεμένο ντεμπούτο του Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας έγινε ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τον Ατρόμητο μετά τον Γιώργο Παράσχο και τον Ρικάρντο Σα Πίντο και έκανε ντεμπούτο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είχε ανάγκη την βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, ακολούθησαν την τακτική του για το ματς κατά γράμμα, έβαλαν τέσσερα γκολ και συνέτριψαν τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Δημούτσος (65’ Αγκουαζί), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (79’ Παπάζογλου), Μαρσελίνιο (65’ Μπρίτο).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (74’ Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (57’ Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης.

The post Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 4-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα