«Αυλαία» στους ομίλους του Ευρωμπάσκετ – Η Φινλανδία στον δρόμο μας για την 8άδα

09:05 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Να ρεφάρουν, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς την ήττα από την Ιταλία σήμερα θέλουν οι διεθνείς του Αντρέα Τρινκιέρι απέναντι στην Φινλανδία στην τελευταία αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στη Σλοβενία. Η ελληνική ομάδα επιζητά τους δύο βαθμούς της νίκης για να τους «κουβαλήσει» στην επόμενη φάση των ομίλων. Μάλιστα μετά την νίκη των Κροατών χθες επί της διοργανώτριας Σλοβενίας, η Ελλάδα

θα αντιμετωπίσει επί ίσης βαθμολοικής συγκομιδής τις ομάδες που θα προκριθούν από τον άλλο όμιλο.

Χθες οι παίκτες του Τρινκιέρι «κόλλησαν» αμυντικά στα τελευταία λεπτά επιτρέποντας στα αστέρια της «Σκουάντρα Αντζούρα» και ιδιαίτερα στον Μάρκο Μπελινέλι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να μείνουν αήττητοι στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ. Ο Νίκος Ζήσης προσπάθησε με κάποιες ενέργειες να επιστρέψει τη διαφορά σε θετικό πρόσωπο για την «επίσημη αγαπημένη», όμως οι επιθετικές του επιδόσεις δεν ήταν αρκετές για να χαρίσουν την νίκη στην Εθνική. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή ή μη του Βασίλη Σπανούλη στην δωδεκάδα της Εθνικής.

Οι Φινλανδοί έχοντας νικήσει τα εκπεσόντα μεγαθήρια του παρελθόντος Ρωσία και Τουρκία, κατάφεραν να προκριθούν στην «φάση των 12» και τώρα ταξιδεύουν στο όνειρο για τουλάχιστον τρεις ακόμα αγώνες. Η ομάδα-έκπληξη του ομίλου θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στοχεύοντας στην βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης ενόψη της δεύτερης φάσης των ομίλων.

Στις 15:30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ο αγώνας που διεξάγεται στο Κόπερ και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και την συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα