«Μπαϊράκι» από τους φοιτητές του Κέμπριτζ – Διαμαρτύρονται για την εισαγωγή του Γουίλιαμ

23:22 5/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ δεν θέλουν να φοιτήσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο ίδρυμα καθώς θεωρούν ότι δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ που ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να επιστρέψει στα έδρανα προκειμένου να παρακολουθήσει σπουδές Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων, οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ διαμαρτύρονται.

Οι φοιτητές θεωρούν ότι ο πρίγκιπας δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα για να παρακολουθήσει μαθήματα και το γεγονός ότι κατάγεται από βασιλική οικογένεια

δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο για την εισαγωγή του. Επίσης καταγγέλλουν ότι δημιουργήθηκε ειδικό πρόγραμμα σπουδών προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο Γουίλιαμ.

Παράλληλα, μερίδα του βρετανικού τύπου κάνει λόγο για βαθμολογία του πρίγκιπα που αν την είχε άλλος υποψήφιος δεν θα μπορούσε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο καθώς ο Γουίλιαμ αποφοίτησε από το κολέγιο Ίτον με μέτριους βαθμούς.

Το έντυπο που εκδίδεται από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, «The Tab» φιλοξενεί πολλά δηλητηριώδη σχόλια αναφορικά με την εισαγωγή του πρίγκιπα στο πανεπιστήμιο. Ανάμεσα σε αυτούς που δυσανασχετούν είναι και η απόφοιτη Μελίσα Μπέριλ η οποία αναφέρει: «Η εισαγωγή του Γουίλιαμ αποτελεί προσβολή για κάθε φοιτητή που πέρασε στο Κέιμπριτζ με τους απαιτούμενους βαθμούς. Είναι προσβολή για όποιον δεν ρύθμισε τις σπουδές του βάσει των αναγκών του. Είναι προσβολή για όποιον συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία στις εισαγωγικές εξετάσεις, από τον Γουίλιαμ αλλά δεν κατάφερε να εισαχθεί στο Κέιμπριτζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα